bwin

Team Future: Oι Ολυμπιακοί Αγώνες τελείωσαν, το ταξίδι συνεχίζεται!

Το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έγινε πραγματικότητα για έξι μέλη της Team Future της bwin, τα οποία συνεχίζουν για τους επόμενους στόχους!

Οι Αγώνες του Τόκιο ήταν διαφορετικοί από κάθε άποψη. Λόγω της πανδημίας, οι συνθήκες ήταν πρωτόγνωρες τόσο στην προετοιμασία, όσο και κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος στον κόσμο. Οι αθλητές ζούσαν με το άγχος του Covid-19, ο οποίος θα μπορούσε να τους στερήσει το όνειρο, όπως συνέβη τελικά με το ντουέτο της συγχρονισμένης. Παρά τις δυσκολίες ωστόσο, η στήριξη της bwin ήταν κομβικής σημασίας για έξι αθλητές, προκειμένου να ταξιδέψουν στο Τόκιο!

Άννα Ντουντουνάκη, Βύρων Κοκκαλάνης, Δώρα Γκουντούρα, Απόστολος Παπαστάμος, Εβελίνα Παπάζογλου και Ευαγγελία Πλατανιώτη, μέσω της Team Future της bwin, κατάφεραν  να πετύχουν έναν στόχο ζωής, συμμετέχοντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το ταξίδι, φυσικά, συνεχίζεται, καθώς η υποστήριξη του κορυφαίου στοιχηματικού brand εστιάζει στη συμμετοχή, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Και το μέλλον διαγράφεται λαμπρό για τη νέα γενιά του ελληνικού αθλητισμού, που βρήκε στην bwin τον «σύμμαχο» που αναζητούσε! 

Τα δάκρυα της Ντουντουνάκη που συγκίνησαν όλη την Ελλάδα



Η Άννα Ντουντουνάκη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση αθλήτριας, καθώς συνδυάζει αρμονικά τον πρωταθλητισμό με την ακαδημαϊκή καριέρα, έχοντας εξαιρετική παρουσία και στους δύο τομείς! Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης από τα Χανιά κατάφερε να κάνει ολόκληρο το πανελλήνιο να δακρύσει, από την υπερπροσπάθεια και την κατάθεση ψυχής που ακολούθησε. Έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στα 100 μέτρα πεταλούδα, όμως έμεινε εκτός τελικού για μόλις έξι δέκατα του δευτερολέπτου. Συγκινημένη, μίλησε στη συνέχεια για την προσπάθειά της και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

«Χαίρομαι που τη στιγμή που έπρεπε, κατάφερα να κάνω το καλύτερο που μπορούσα. Πιστεύω ότι έδωσα ό,τι περισσότερο είχα σε αυτήν την κούρσα. Χαίρομαι που έκανα ένα πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό. Στεναχωριέμαι που αυτό δεν ήταν αρκετό για λίγο, για να μπω στην οκτάδα, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να είμαι αχάριστη. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ξεκίνησε η Ολυμπιακή προετοιμασία με δύο στόχους, ένα μετάλλιο στο ευρωπαϊκό και οκτάδα στην Ολυμπιάδα. Πέτυχα τον έναν και με το παραπάνω, έχασα τον άλλον. Έτσι είναι, αυτά έχει η ζωή. Χαίρομαι που τουλάχιστον και στα δύο έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό, την ώρα που έπρεπε», δήλωσε χαρακτηριστικά σε ένα βίντεο που «άγγιξε» ολόκληρο το πανελλήνιο και έδειξε τον ξεχωριστό χαρακτήρα της, το ήθος με το οποίο πορεύεται σε όλους τους τομείς της ζωής της. 

Η Ντουντουνάκη επέστρεψε γεμάτη εμπειρίες και δυνατά συναισθήματα, έτοιμη για να συνεχίσει να βελτιώνεται σε όλους τους τομείς, πάντα με την bwin δίπλα της!



Η δύναμη ψυχής και η μάχη μέχρι τέλους του Κοκκαλάνη



Είναι ένας αθλητής που δεν τα παρατά ποτέ, ένα παιδί που ζει για το windsurfing και είχε ήδη αποδείξει, πριν το Τόκιο, σε πλείστες περιπτώσεις την κλάση του. Ο Βύρων Κοκκαλάνης, 6ος στους Αγώνες του 2012 και 5ος σε αυτούς του 2016, προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς του Τόκιο με όνειρο να γίνει ο μεγαλύτερος, σε ηλικία, ιστιοπλόος που ανεβαίνει ποτέ σε βάθρο. Δούλεψε πολύ σκληρά, παρόλες τις δυσκολίες που έφερε η πανδημία του κορωνοϊού. Οι συνθήκες προετοιμασίας δεν ήταν αυτές που θα ήθελε, όμως δεν το έβαλε κάτω! 

Μολονότι δεν ξεκίνησε καλά στο RS:X, έδωσε μάχη μέχρι τέλους, πάλεψε για να μπει στα μετάλλια και στο φινάλε έκανε εξαιρετικές διαδρομές, καταλαμβάνοντας την 7η, την 8η και την 4η θέση.  Ωστόσο, έμεινε εκτός κούρσας μεταλλίων για μόλις δύο πόντους ποινής. Δυστυχώς, η τύχη δεν ήταν στο πλευρό του. Ο Κοκκαλάνης όμως είναι ένας αθλητής που έχει μάθει να ξεπερνά κάθε εμπόδιο και να γίνεται καλύτερος από τις δυσκολίες. Με τον προπονητή του, Νίκο Κακλαμανάκη και με την bwin στο πλευρό του, χαράσσει πορεία για τις επόμενες μεγάλες προκλήσεις!
 
Η Γκουντούρα κοιτάζει ήδη την επόμενη πρόκληση



Πρόκειται για την κορυφαία σύγχρονη ξιφομάχο της Ελλάδας, η εξέλιξη της οποίας ήταν αλματώδης από τη μέρα που ο δρόμος της συναντήθηκε με αυτόν της bwin.  Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σ’ έναν χρόνο από τη στιγμή που ένα κορυφαίο στοιχηματικό brand ξεκίνησε να τη στηρίζει, η Δώρα Γκουντούρα αναρριχήθηκε στην πρώτη 14άδα της Παγκόσμιας Κατάταξης, από την 40άδα που βρισκόταν. Κατάφερε να ταξιδέψει σε αγώνες που πριν δεν μπορούσε, να αλλάξει το επίπεδο της προπόνησης και να γίνει μία από τις καλύτερες στον κόσμο!

Στο Τόκιο, λοιπόν, πραγματοποίησε την πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, πραγματοποιώντας ένα όνειρο ζωής. Αν και δεν είχε την πορεία που η ίδια περίμενε, κατάφερε να ζήσει το μεγαλείο των Ολυμπιακών Αγώνων, να γνωρίσει την αγάπη του κόσμου, να ανταγωνιστεί απέναντι στις κορυφαίες της ξιφασκίας. Και πριν προλάβει καν να μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής, είχε θέσει ήδη τον πήχη ψηλά, ενόψει των Αγώνων του Παρισιού σε τρία χρόνια. Η Δώρα θα ξεκουραστεί, θα βάλει τους στόχους για την επόμενη χρονιά και θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, για να φτάσει ακόμα ψηλότερα! Είναι ο δρόμος της Team Future, ο δρόμος της καθημερινής βελτίωσης!

Το βάπτισμα πυρός του Παπαστάμου και η ελπίδα για το μέλλον!



Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες κολυμβητές και βρίσκοντας τη στήριξη που αναζητούσε στην bwin, η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες έμοιαζε ως πεπρωμένο, το οποίο κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί. Η σκληρή δουλειά τού έδωσε τη δυνατότητα να πετύχει το όνειρό του σε ηλικία μόλις 21 ετών. Δύο χρόνια νωρίτερα, άλλωστε, είχε ανέβει στην κορυφή του κόσμου, κατακτώντας χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! 

Ο Απόστολος Παπαστάμος κολύμπησε στα 400 και στα 200 μέτρα μικτή ατομική, έφτασε κοντά στο ατομικό του ρεκόρ και στη συνέχεια ευχήθηκε να έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του κόσμου. Το μέλλον είναι μπροστά του και ο πήχης έχει τοποθετηθεί ψηλά σε όλους τους τομείς, γιατί έχει μάθει να μην τα παρατά, όσο μεγάλα κι αν είναι τα εμπόδια που συναντά στον δρόμο του. Με τη συγκέντρωση, την όρεξη για δουλειά και την υποστήριξη που έχει από το διεθνές στοιχηματικό brand, η εξέλιξή του θα είναι συνεχής!

Πλατανιώτη-Παπάζογλου: Στο πλευρό τους και στα δύσκολα



Το «χρυσό ντουέτο» της συγχρονισμένης κολύμβησης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μιας και έχει αποδείξει πολλές φορές το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει. Πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ελεύθερο και το ασημένιο στο τεχνικό του σόλο, στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης. Έγινε, έτσι, η μοναδική Ελληνίδα που φορά δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση. Με την Εβελίνα Παπάζογλου έδωσαν τη δική τους παράσταση στο Προολυμπιακό της Βαρκελώνης, σφραγίζοντας θριαμβευτικά το εισιτήριο για το Τόκιο. Ωστόσο, η δοκιμασία στην οποία υποβλήθηκαν εκεί ήταν τεράστια.

Το δικό τους «δράμα» ξεκίνησε με το θετικό δείγμα της Πλατανιώτη τη μέρα της πτήσης για Τόκιο. Κατάφερε να ξεπεράσει τον Covid-19 και να κρατήσει ζωντανό το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων, όμως τελικά, λόγω των κρουσμάτων στην ελληνική ομάδα συγχρονισμένης, οι δύο αθλήτριες αποσύρθηκαν πριν ολοκληρωθούν οι προκριματικοί. Ευαγγελία και Εβελίνα γνωρίζουν καλά πώς να ανταπεξέρχονται στα εμπόδια και η bwin συνεχίζει να τις υποστηρίζει, όπως κάνει πάντα, τόσο στις καλές στιγμές όσο και στις δυσκολίες.

Με το βλέμμα στο μέλλον!

Στην Team Future, φυσικά, δεν ανήκουν μόνο οι παραπάνω έξι, που κατάφεραν να φτάσουν στο Τόκιο. Η ομάδα του μέλλοντος αποτελείται από 18 αθλητές, οι οποίοι αποτελούν την ελίτ της νέας γενιάς. Με την υποστήριξη που τους παρέχεται και με τη νοοτροπία που διαθέτουν, είναι σίγουρο ότι στο Παρίσι, η εκπροσώπηση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

 Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, γνωρίζουν καλά πως η στήριξη θα συνεχιστεί, μιας και στόχος της bwin δεν είναι άλλος από το να στέκεται έμπρακτα στον ελληνικό αθλητισμό, με κάθε τρόπο και σε κάθε  τομέα. Το ταξίδι, είναι σημαντικότερο από τον προορισμό…


21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x