Stoiximan Super League

«Είχαμε προετοιμαστεί για τη νίκη»

Στη δουλειά και την ιδανική προετοιμασία της ομάδας από το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού απέδωσε την νίκη στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Τα εύσημα στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού αποδίδει ο Ντάνιελ Πράνιτς για τη νίκη στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού.

Ο Κροάτης άσος του τριφυλλιού μίλησε στον κροατικό Τύπο και ανέφερε ότι η ομάδα είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για τη μεγάλη επιτυχία αλλά παραδέχθηκε ότι το σκορ του 3-0 ήταν κάτι που δεν το περίμενε.

Αναλυτικά, ο Ντάνιελ Πράνιτς μίλησε στην κροατική «Vecernji List» για:

-το κλίμα στο «Καραϊσκάκη»:
«Δεν έχω ξαναπαίξει σε τόσο δύσκολες συνθήκες. Όταν προηγηθήκαμε 2-0, ο Ολυμπιακός έχασε πέναλτι και ο προπονητής μας χτυπήθηκε στο κεφάλι από ένα κύπελλο. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει. Μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, τρέξαμε στα αποδυτήρια και αποχωρήσαμε από το γήπεδο με αστυνομική συνοδεία. Δεν έχω δει ξανά τόση αστυνομία σε αγώνα ποδοσφαίρου».

-το αν κινδύνεψε ο ίδιος:
«Ήμουν κοντά στις κερκίδες, αλλά ευτυχώς δεν εκτελούσα εγώ τα κόρνερ».

-τη νίκη του Παναθηναϊκού:
«Είχαμε προετοιμαστεί για να πάρουμε τη νίκη. Ξέραμε πως μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν περιμέναμε να κερδίσουμε με 3-0. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα, το είδαμε απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ, αλλά εμείς κάναμε το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς και δεν τους δώσαμε ευκαιρίες».

-την υποδοχή στο «Απήλιον»:
«Ο κόσμος μας το χάρηκε πάρα πολύ. Όταν επιστρέψαμε στο προπονητικό κέντρο, υπήρχαν 5.000 θεατές. Μέχρι να πάει 2-3 δεν μπορέσαμε να φύγουμε. Το γιόρταζαν σαν να πήραμε το Champions League».

-την περίεργη κόμμωση του:
«Όσο μεγαλώνω φαίνεται πως τρελαίνομαι και περισσότερο. Τα πάω καλά με αυτό το μαλλί, άρα δεν θα το αλλάξω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x