Νέα μοντέλα

Εκδόσεις Smart Diversity από την Peugeot

Τα μοντέλα Peugeot 208, 2008 και 3008 (φωτ.) διατίθενται σε όλο το δίκτυο επίσημων διανομέων της εταιρείας σε νέες εκδόσεις, με πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Με την πλέον ανανεωμένη και φρέσκια γκάμα οχημάτων, η Peugeot διανύει μια «χρυσή» εποχή προσφέροντας πολλές επιλογές σε όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων για την ελληνική αγορά.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot –εταιρεία μέλος του ομίλου Συγγελίδη– έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει μια στρατηγική που ακούει στο όνομα «Smart Diversity» και αφορά τη ριζική ανανέωση και αναβάθμιση του εξοπλισμού των best-seller μοντέλων της, προσφέροντας πλήθος επιλογών και σημαντικά προνόμια.

Πιο συγκεκριμένα, τα μοντέλα Peugeot 208, 2008 και 3008 διατίθενται σήμερα σε όλο το δίκτυο επίσημων διανομέων σε νέες εκδόσεις «Smart Diversity» με μοναδικά οφέλη όπως:

• Πλουσιότερο εξοπλισμό ασφαλείας.

• Πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης.
• Τέσσερις επιλογές κινητήριων συνόλων (βενζίνης, πετρελαίου, υβριδικές, full electric) με αυξημένη οικονομία και μειωμένα επίπεδα εκπομπών ρύπων.

Η Peugeot αποτελεί έναν από τους καθαρότερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στην Ευρώπη, σημειώνοντας εξαιρετικά χαμηλό μέσον όρο ρύπων ανά όχημα. Τα τεχνολογικά επίπεδα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας εξασφαλίζουν ότι δεν μετακυλίεται το κόστος έρευνας και ανάπτυξης που σχετίζεται με την εναρμόνιση των μοντέλων της με τις προδιαγραφές ρύπων της Ευρωπαϊκής Ενωσης στον τελικό καταναλωτή – κάτι που δίνει σημαντικό προβάδισμα στην εταιρεία έναντι του ανταγωνισμού.

Η εμπορική πορεία της Peugeot επιβεβαιώνει την ορθότητα της στρατηγικής που έχει ακολουθήσει, δημιουργώντας αφενός τη σωστή γκάμα μοντέλων, εκδόσεων, κινητήριων συνόλων και αφετέρου προσφέροντας μοναδικά χαρακτηριστικά όπως ο ξεχωριστός σχεδιασμός, η τεχνολογική πρωτοπορία, η δυναμική οδήγηση αλλά και η 5ετής εργοστασιακή εγγύηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x