F1

Έκλεστοουν: «Καλύτερος οδηγός που έχω δει ο Φερστάπεν»

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Formula 1 και ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της, Μπέρνι Έκλεστοουν, χαρακτήρισε τον Μαξ Φερστάπεν ως τον κορυφαίο οδηγό που έχει δει ποτέ.

Ο Μαξ Φερστάπεν εξασφάλισε το 3ο διαδοχικό πρωτάθλημα στη Formula 1, μέσω του Sprint Race στο Κατάρ. Ο Σέρχιο Πέρεθ είχε απομείνει μοναδικός διεκδικητής στην κούρσα για τον τίτλο και εγκαταλείποντας στο σημερινό race… έστεψε τον 26χρονο πρωταθλητή!

Πέρα από τον τίτλο, ο Ολλανδός πιλότος κέρδισε και ένα πολύ τιμητικό σχόλιο από μία σπουδαία προσωπικότητα της F1. Ο Μπέρνι Έκλεστοουν, πρώην CEO στο Formula One Group και ουσιαστικά... ιδιοκτήτης της F1, χαρακτήρισε τον Φεστάπεν «κορυφαίο οδηγό που έχει δει ποτέ», κάτι που σίγουρα λέει πολλά!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Αλέν Προστ κυριαρχούσε σε μια εποχή που οι οδηγοί δεν λάμβαναν τόση υποστήριξη από τις ομάδες τους, εντός και εκτός πίστας. Αλλά αν το αφήσουμε στην άκρη αυτό, ο Μαξ είναι χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος που έχω δει ποτέ - και ο καλύτερος που έχει δει οποιοσδήποτε. Είναι ο ολοκληρωμένος οδηγός. Ξεκινά τον αγώνα και θέλει να τον κερδίσει δεν κάνει τίποτα άλλο. Δεν κάνει λάθη, δεν κάνει τίποτα, δεν αφήνει κανένα περιθώριο. Οδηγεί με ειλικρίνεια και δίκαια. Ακόμα και με ένα αυτοκίνητο που δεν είναι το καλύτερο, ο Μαξ θα κέρδισε πολλούς άλλους οδηγούς. Είναι ένας υπέρ-αστέρας. Ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξε κάποιος που να ήταν τόσο καλός όσο είναι ο Μαξ σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x