Δεν τα κατάφερε, παρά την εξαιρετική της εμφάνιση, η Δήμητρα Τούσσα του Μίλωνα Πατρών, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων γυναικών (U22), που έγινε στο μακρινό Βλαντικαφκάς της Ρωσίας.

Στον δεύτερο γύρο της κατηγορίας των 64 κιλών, ηττήθηκε η πρωταθλήτρια του Ηλία Πελεκούδα, από την Μιροσλάβα Γεντινάκοβα (Σλοβακία).

Ο αγώνας ήταν αρκετά αμφίρροπος (28-29, 28-29, 28-29, 28-29, 27-30), με την Δήμητρα Τούσσα να δείχνει για άλλη μια φορά ότι όλο το μέλλον είναι μπροστά της, αφού βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο.

«Δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση για την φάση των ημιτελικών, αφού ηττηθήκαμε μετά από έναν πολύ δυνατό αγώνα που κερδίσαμε έναν γύρο και χάσαμε τους άλλους δύο. Μόνο κερδισμένοι είμαστε, όμως, από αυτήν την εμπειρία και θα συνεχίσουμε με σκοπό να γίνουμε καλύτεροι. Θα επιμείνουμε συνέχεια και θα νικήσουμε!!!», δήλωσε ο Ηλίας Πελεκούδας στο sport-fm.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τούσσα έχει στεφθεί δύο φορές πανελληνιονίκης στην καριέρα της, το 2017 και το 2018, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών, κατακτώντας ισάριθμα ασημένια μετάλλια.

inner

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube