Σκωτία

Έξι χρονών και θέλει να προπονήσει ομάδα Champions League!

Το όνειρό του ήταν να οδηγήσει ως τεχνικός τη Σέλτικ στο Champions League της επόμενης περιόδου. Σε ηλικία μόλις έξι ετών (!) έκανε αίτηση η οποία απορρίφθηκε με… στυλ από τη σκωτσέζικη ομάδα.

Στο άκουσμα της είδησης πως η Σέλτικ προσέλαβε τον Ρόνι Ντέιλα ως αντικαταστάτη του Λένον στην τεχνική ηγεσία πολλοί φίλοι της «πάγωσαν» καθώς θεωρούν πως ο μόλις 38 ετών Νορβηγός μάλλον δεν διαθέτει αρκετή εμπειρία.

Μαθαίνοντας, όμως, το παρασκήνιο πίσω από την πρόσληψή του πιθανότατα θα αναγκαστούν να αναθεωρήσουν, καθώς συγκρινόμενος με τον… ανταγωνισμό που είχε για τη θέση, ο Ντέιλα μάλλον θα πρέπει να θεωρείται… μαθουσάλας.

Και αυτό διότι μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση του προπονητή ήταν και ένα παιδάκι μόλις 6 ετών που είχε τα κότσια να στείλει επιστολή στη διοίκηση των «καθολικών» και να διεκδικήσει τον πάγκο της ομάδας.

Ο Άινταν Χέντριτζ δεν κατάφερε να πείσει πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη δουλειά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο κόπος του πήγε και εντελώς χαμένος. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Σέλτικ απάντησε προσωπικά στον πιτσιρικά, ενώ του έστειλε και μια εμφάνιση της ομάδας για να τον κρατήσει «ζεστό» εν όψει της συνέχειας που κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει.

inner

Διαβάστε την απάντηση της Σέλτικ στον εξάχρονο, επίδοξο τεχνικό:

Σε ευχαριστούμε για την επιστολή σου και το χρόνο που διέθεσες προκειμένου να μας γράψεις. Ήταν πολύ ευχάριστο για εμάς να λάβουμε αυτήν την επιστολή. Όπως θα γνωρίζεις ήδη, προσλάβαμε τον Ρόνι Ντέιλα ως προπονητή. Πιστεύω πως ο Ρόνι διαθέτει τις γνώσεις, τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται ώστε να πάει την ομάδα μπροστά και να φέρει επιτυχίες. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτήν τη νέα φάση του συλλόγου και εύχομαι το ίδιο να νιώθεις εσύ και η οικογένειά σου.

Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος από την επιθυμία σου να γίνεις προπονητής της Σέλτικ και ίσως μια μέρα αυτό να συμβεί. Στο μεταξύ, ελπίζω να περνάς καλά στο σχολείο και να ετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Σε ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου. Σου εσωκλείω και ένα δωράκι που νομίζω πως θα σ’ αρέσει.

Τις καλύτερες ευχές μου
Πίτερ Λόουελ
Εκτελεστικός Διευθυντής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x