Euro 2024

Εκτός ο Sam

Χωρίς τον Γιώργο Σαμαρά πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά. Αποφόρτιση έκανε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Το βάρος στην τακτική έριξε ο Φερνάντο Σάντος στο πρώτο μέρος του προγράμματος της «γαλανόλευκης» ενόψει των δύο αναμετρήσεων με Λιχτενστάιν και Λετονία για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Στις 18:30 ακολουθεί η δεύτερη προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Ο Γιώργος Σαμαράς δεν προπονήθηκε καθώς έχει υποστεί πλήξη στα μεγάλα δάχτυλα του ποδιού του και κάνει θεραπευτική αγωγή. Ο διεθνής επιθετικός αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα εδώ και καιρό γι’ αυτό έχει χάσει παιχνίδια με τη Σέλτικ. Να θυμίσουμε ότι ο Sam δεν υπολογίζεται για τον πρώτο αγώνα με το Λιχτενστάιν διότι έχει συμπληρώσει κάρτες, όπως και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επέστρεψε ένας «παλιός», ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Πλέον, μαζί με τους Γιώργο Καραγκούνη και Κώστα Κατσουράνη είναι τρεις οι διεθνείς που είχαν συμμετοχή στην πορεία της Πορτογαλίας το 2004. Ο φορ του Ατρόμητου ενσωματώθηκε το βράδυ της Δευτέρας μετά το ματς κόντρα στον Άρη και το πρωί της Τρίτης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.


Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x