F1

Έναρξη ιδιωτικών δοκιμών για Mercedes και Ferrari

Μπρος τις μηχανές βάζουν ξανά Mercedes και Ferrari, προκειμένου να αρχίσει η προετοιμασία τους για τον Ιούλιο, όταν και θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Formula 1.

Παίρνουν… μπρος οι μηχανές.

Διήμερη ιδιωτική δοκιμή στο Σίλβερστοουν έχει προγραμματίσει η Mercedes με σκοπό να «ξεσκουριάσει», όπως και η Ferrari μέσα στις επόμενες εβδομάδες, εν όψει της έναρξης της Formula 1 στις 3-5 Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Mercedes θα τρέξει την ερχόμενη εβδομάδα με το μονοθέσιο του 2018, με τον Βάλτερι Μπότας να πιάνει ξανά τιμόνι την Τρίτη, και τον Λιούις Χάμιλτον την Τετάρτη.

Άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία και το μέρος που θα κάνει τις δικές της δοκιμές η Ferrari, με τον Σαρλ Λεκλέρκ και Σεμπάστιαν Φέτελ να μπαίνουν εξίσου σε μονοθέσιο παλαιότερων προδιαγραφών.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι κανονισμοί εμποδίζουν τις ομάδες να αγωνίζονται με μονοθέσια και ελαστικά προδιαγραφών 2020, επιτρέποντάς τους να τρέχουν με μονοθέσια τα οποία σχεδιάστηκαν για τους κανονισμούς τριών χρόνων πριν από το 2019, με τα ελαστικά της Pirelli Academy.

Επιμέλεια: Μαντώ Μπερδέ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x