Stoiximan Super League

Τραυματισμός δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ

Επίθεση από μερίδα ανεγκέφαλων δέχτηκε δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έξω από το γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης».

Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά την έλευση του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οπαδοί που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρα του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δημοσιογράφος, ο οποίος διακομίσθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

«Θύμα» της επίθεσης και μια κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού.

Δήλωση για το θέμα έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τρίμης:

«Την ώρα που μαζί με τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ, Σωτήρη Τριανταφύλλου, αντιμετωπίζαμε πιέσεις επιχειρήσεων ενημέρωσης που προσπαθούσαν να υπονομεύσουν τη σημερινή συμβολική στάση εργασίας κατά της βίας στα γήπεδα, ένα ακόμα θλιβερό περιστατικό προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο των βίαιων επιθέσεων εναντίον δημοσιογράφων σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο συνάδελφος Γιώργος Τσελίκας του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ δέχτηκε επίθεση, επειδή ακριβώς ήταν δημοσιογράφος, από χούλιγκανς στο γήπεδο Καραΐσκάκη. Είναι συνεπώς αυτονόητο χρέος όλων των συναδέλφων να μη φοβηθούν τις εργοδοτικές πιέσεις και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, επιδεικνύοντας τη συναδελφική αλληλεγγύη που απαιτείται κατά της βίας στα γήπεδα, στηρίζοντας τη στάση εργασίας που έχουν κηρύξει τα σωματεία τους, ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΣΑΤ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x