Επικαιρότητα

Περιμένοντας τις αποφάσεις

Σε λίγη ώρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις του Πρωθυπουργού, που αναμένεται να ανακοινώσει στο διάγγελμα του, Κυβέρνηση Εθνικής ενότητας χωρίς τη συμμετοχή του ίδιου. Ειρηνικά στο Σύνταγμα και πάλι ο κόσμος μετά τα σοβαρά επεισόδια που στιγμάτισαν τις πρωινές διαδηλώσεις. Όλες οι εξελίξεις στο www.sport-fm.gr.

Σύντομα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις του Πρωθυπουργού που αναμένεται να ανακοινώσει στο διάγγελμα του Κυβέρνηση Εθνικής ενότητας χωρίς τη συμμετοχή του ίδιου.

Ειρηνικά στο Σύνταγμα και πάλι ο κόσμος μετά τα σοβαρά επεισόδια που στιγμάτισαν τις πρωινές διαδηλώσεις.

Σοβαρά επεισόδια στις διαδηλώσεις

Εκκλήσεις για παύση των συμπλοκών μεταξύ των ανδρών της αστυνομίας και των κουκουλοφόρων, που βρέθηκαν από το πρωί στην πλατεία Συντάγματος, απευθύνουν, μέσω μεγαφώνων, οι Αγανακτισμένοι πολίτες, που παραμένουν στην περιοχή.

Η πλατεία καθαρίστηκε από τα χημικά χάρη σε τιτάνιες προσπάθειες των Αγανακτισμένων πολιτών που διαδηλώνουν ειρηνικά και η λαϊκή συνέλευση θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 9 το βράδυ της Τετάρτης.

Ο κορμός των ειρηνικά διαμαρτυρόμενων «έσπασε» πέριξ της πλατείας, καθώς μεταφέρθηκαν στο κέντρο οι εστίες έντασης, που νωρίτερα εξελίσσονταν στο κάτω μέρος του Συντάγματος. Στον τόπο εμφανίσθηκαν κουκουλοφόροι, οι οποίοι επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα και μολότοφ στις διμοιρίες των ΜΑΤ, που «απάντησαν» με εκτεταμένη χρήση χημικών.

Από την Αστυνομία έγιναν 25 προσαγωγές και 16 συλλήψεις. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν τραυματιστεί 36 αστυνομικοί, δέκα από τους οποίους διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και οι υπόλοιποι με περιπολικά ή άλλα μέσα, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Βίντεο με ξύλο των MAT σε διαδηλωτή.



Δείτε το βίντεο που δείχνει άντρα με πολιτικά να μεταφέρει σε καροτσάκι σούπερ μάρκετ ξύλα ρόπαλα και... πολεμικό υλικό, δίπλα από άνδρες των ΜΑΤ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x