Μιχάλης Τσόχος

«Ελεύθεροι» πρωθυπουργοί

Το www.sport-fm.gr και ο Μιχάλης Τσόχος τώρα που η χώρα ψάχνει για Πρωθυπουργό σας παρουσιάζει τη λίστα με τους καλύτερους… ελεύθερους. Πόσο χρόνια θα δέχονταν να αναλάβουν, ποια είναι τα προσόντα τους και ποια τα κασέ τους.

Το www.sport-fm.gr και ο Μιχάλης Τσόχος τώρα που η χώρα ψάχνει για Πρωθυπουργό σας παρουσιάζει τη λίστα με τους καλύτερους… ελεύθερους. Πόσο χρόνια θα δέχονταν να αναλάβουν, ποια είναι τα προσόντα τους και ποια τα κασέ τους.

Η πρωτότυπη ιδέα δεν ανήκει σε εμάς αλλά στο twitter στο οποίο ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν υποψήφια ονόματα Πρωθυπουργών για την χώρα. Με σεβασμό λοιπόν στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση ψάξαμε και βρήκαμε όλους τους… ελεύθερους Πρωθυπουργούς που είναι κατάλληλοι για τη θέση.

Σόκρατες: Η μεσογειακή λύση

Ο Πορτογάλος πρώην πλέον Πρωθυπουργός θα δεχόταν άνετα να αναλάβει το πόστο. Στα συν του ότι ξέρει από μνημόνια και τέλος πάντων είναι κοντά στο δικό μας ταπεραμέντο. Στα πλην ότι το… μαύρο που έφαγε στην Πορτογαλία ήταν μεγάλο και πολύ πρόσφατο και συνεπώς η ψυχολογία του είναι σε κακό χάλι. Τσουχτερό κασέ ανάλογο με του Φερεϊρα, αλλά (άσχετο;) θα μας φέρει καλούς παίκτες από την Πόρτο.

Ρομάνο Πρόντι: Παλιά μου τέχνη κόσκινο

Μπορεί στην Ιταλία να τα έκανε μούσκεμα, αλλά μήπως και αυτός που θα αναλάβει στην Ελλάδα θα τα κάνει καλύτερα. Κατά το γνωστό ούνα φάτσα ούνα ράτσα και με δεδομένο ότι ξέρει από κυβερνήσεις συνεργασίας ο Ιταλός υποψήφιος για να αναλάβει την ελληνική Πρωθυπουργία έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το κασέ του είναι μικρό αφού η μπογιά του έχει περάσει και ο μοναδικός κίνδυνος είναι να τον διαδεχτεί στη χώρα ο Ελληνας Σίλβιο Μπερλουσκόνι που σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις θα είναι ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης που τα… αγοράζει όλα.

Τόνι Μπλερ: Thank you USA!

Σίγουρες οι καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ. Θα φέρει τουρίστες στη χώρα, θα μας επιτρέψει να κάνουμε και εδώ γάμους τύπου Πρίγκιππα Γουίλιαμ. Τώρα όσον αφορά τις επαφές με το Δ.Ν.Τ και την Ευρωπαϊκή Ενωση ας μην αφήνουμε ασήμαντες λεπτομέρειες να μας χαλάνε την… ουσία. Δεξί χέρι του κυρίου Μπλερ ο κύριος Σημίτης που ξέρει να ευχαριστεί τους Αμερικανούς για την καλή συνεργασία. Πολύ ακριβό κασέ, θα μας γδάρει για να πει το «ναι».

Μπιλ Κλίντον: Αυθεντικός USA

Και γιατί δηλαδή να πάρουμε τον Μπλερ που θα ευχαριστεί τους Αμερικανούς και να μην πάρουμε τον Μπιλ που είναι Αμερικανός. Η μετεκπαίδευση από το σαξόφωνο στο κλαρίνο σύμφωνα με τους ειδικούς δεν είναι δύσκολη και η εμπειρία του δεδομένη. Με δεδομένο ότι φαβορί για πρόεδρος στο Δ.Ν.Τ. είναι η γαλλίδα τσακπίνα, η πέραση του στις γυναίκες είναι ένα επιπλέον όπλο για εμάς. Χώρια που θα έχουμε απευθείας σύνδεση και με την Χίλαρι… Πανάκριβος ο… κερατάς, αλλά τα αξίζει τα λεφτά του.


Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας

Η αντίστοιχη περίπτωση που στο ποδόσφαιρο θα την αποκαλούσαμε «δικό μας παιδί». Ξέρει τα αποδυτήρια, ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, είναι λίγο μεγάλος σε ηλικία, αλλά ως γνωστόν θα μας… θάψει όλους οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Πρόβλημα οι κακές σχέσεις που έχει με την βεντέτα της ομάδας Αντώνη Σαμαρά, αλλά για το καλό του τόπου θα τα βρούνε. Και τσάμπα αναλαμβάνει αφού κατά τη γνωστή ρήση του Αλέφαντου «άσε με να πάω στη Μαρσέγι» ο Μητσοτάκης θα πει «Ασε με να πάω στο Δ.Ν.Τ και την Ευρώπη».

Στρος Καν: Χωρίς εμπειρία αλλά ικανός

Μπορεί να μην έχει υπάρξει Πρωθυπουργός στο παρελθόν, αλλά μήπως και ο Λεμονής όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό είχε υπάρξει προπονητής; Σήμερα όμως είναι ο καλύτερος Ελληνας. Οι Γάλλοι ετοιμάζονταν να τον κάνουν δικό τους Πρωθυπουργό, άρα κάτι θα ήξεραν. Ψάχνει την μεγάλη ευκαιρία του για να δείξει τα… προσόντα του (μεταφορικά γιατί κυριολεκτικά τα έχει δείξει αρκετές φορές) και σίγουρα θα είναι έξυπνο από μέρους μας να του την δώσουμε. Δεν θέλει λεφτά και του αρκεί να τον βγάλουμε από τη φυλακή. Υπόθεση που μόνο ο Μαθία που έφερε Μαρκάνο και Κοστάντσο μπορεί να φέρει εις πέρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x