Επικαιρότητα

MC Hammer και Μισέλ Φάιφερ για τον θάνατο του Coolio

Ο διάσημος Αμερικανός ράπερ του Gangsta's Paradise πέθανε σήμερα σε ηλικία 59 ετών στο Λος Άντζελες, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς, και η είδηση του θανάτου του προκάλεσε συγκίνηση και θλίψη.

Οδιάσημος Αμερικανός ράπερ Coolio πέθανε σήμερα σε ηλικία 59 ετών στο Λος Άντζελες, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς, και η είδηση του θανάτου του προκάλεσε συγκίνηση και θλίψη.

Ο Coolio είναι περισσότερο γνωστός για την επιτυχία του 1995 "Gangsta's Paradise", για την οποία κέρδισε Grammy Καλύτερης Σόλο Ραπ Ερμηνείας. Το τραγούδι ήταν επίσης το σάουντρακ της ταινίας με τη Μισέλ Φάιφερ "Dangerous Minds" (Ασυμβίβαστη Γενιά).

Η Φάιφερ σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε: «Συγκινήθηκα που άκουσα για τον θάνατο του προικισμένου καλλιτέχνη @coolio. Μια ζωή που διακόπηκε τελείως πολύ σύντομα…Θυμάμαι ότι ήταν πολύ ευγενικός. 30 χρόνια μετά εξακολουθώ να αισθάνομαι ρίγος όταν ακούω το (Gangsta's Paradise)».



Ο Coolio εμφανίστηκε σε πολλές ταινίες - τόσο ως ο εαυτός του όσο και σε μικρούς ρόλους. Ο ράπερ ήταν επίσης γνωστός για την αγάπη του για τη μαγειρική, η οποία τελικά γέννησε τη διαδικτυακή σειρά "Cookin' With Coolio" το 2008.

Ο MC Hammer, χαρακτήρισε τον Coolio ως «έναν από τους ωραιότερους τύπου που έχει γνωρίσει».



Ο ράπερ Ice Cube ήταν επίσης μεταξύ των πολλών καλλιτεχνών που απέτισαν φόρο τιμής στον Coolio με μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Είδα από πρώτο χέρι την άνοδο αυτού του ανθρώπου στην κορυφή της βιομηχανίας» έγραψε στο Twitter.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x