Επικαιρότητα

Δώρα Ζέμπερη: Δύο φορές ισόβια στον 32χρονο δολοφόνο

Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα και από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Με δύο φορές ισόβια κάθειρξη τιμωρήθηκε ο 32χρονος δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, Μανώλης Σοροπίδης, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας

Ο κατηγορούμενος που απουσίαζε από το δικαστήριο, κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα και από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για τη δολοφονία της 32χρονου τον Οκτώβριο του 2017 στο Β/ Νεκροταφείο.

«Είναι απολύτως βέβαιο ότι είναι ο δολοφόνος της Δώρας. Ο ιατροδικαστής βεβαιώνει ότι τα πλήγματα αυτά έγιναν με μεγάλη μανία και ιδιαίτερο μίσος από άνθρωπο που ήθελε να κάνει φόνο. Ο κατηγορούμενος βέβαια έπαιρνε και ισχυρά κοκτέιλ φαρμάκων και ναρκωτικών. Καταλήγουμε ότι αυτός που δολοφόνησε τη Δώρα ήταν ένα και μόνο πρόσωπο: ο κατηγορούμενος. Η Δώρα δολοφονήθηκε από το συγκεκριμένο πρόσωπο. Αυτό είναι το ασφαλές συμπέρασμα» τόνισε η Εισαγγελέας η οποία δέχθηκε ότι υπάρχουν "θολά σημεία στην υπόθεση" πλην όμως επεσήμανε ότι «δεν προκύπτει ξεκάθαρα κάτι» που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x