Επικαιρότητα

Εξάρχεια: Ξαναστήνεται αύριο η κάλπη στο τμήμα που χτύπησαν αναρχικοί

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία της 7ης Ιουλίου τέσσερις δράστες έκλεψαν την κάλπη από το κέντρο στην οδό Κωλέττη.

Επαναλαμβάνονται αύριο Κυριακή οι βουλευτικές εκλογές στο 33ο εκλογικό τμήμα του δήμου Αθηναίων, στο 35ο δημοτικό σχολείο στα Εξάρχεια (οδός Κωλέττη 34), από όπου εκλάπη η κάλπη την περασμένη Κυριακή.

Τρία λεπτά πριν κλείσει το εκλογικό κέντρο τέσσερα άτομα εισέβαλαν στο τμήμα και επιχείρησαν να σπάσουν την κάλπη με βαριοπούλα.
Στη συνέχεια την έκλεψαν και διέφυγαν. Εκείνο το βράδυ υπήρχαν πληροφορίες πως οι δράστες έκαψαν την κάλπη.

Την ευθύνη ανέλαβε η ομάδα «Καλποθήρες εμπρηστές», με ανάρτηση σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η αυριανή ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 7:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 19:00 το απόγευμα. Η συμμετοχή ενδέχεται να είναι μικρή, καθώς βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου.

Έως την ώρα της επίθεσης είχαν ψηφίσει 207 πολίτες σε σύνολο 545 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.

Πηγή: www.skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x