Επικαιρότητα

Επανεκλογή του Γ. Ρούσκα στην προεδρία των Συμβολαιογράφων Αθηνών

Το ένα τρίτο των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου εκλέγονται για πρώτη φορά
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Mε οριακή πλειοψηφία επανεξελέγη Πρόεδρος του Συβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών ο κ. Γεώργιος Ρούσκας. Οι χειρισμοί σε θέματα όπως εκείνο των πλειστηριασμών μείωσε αισθητή την εκλογική του δύναμη, αλλά πλειοψήφισε καταλαμβάνοντας συνολικά επτά έδρες στο νέο διοικητικό συμβούλιο έναντι έξι της μειοψηφίας.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι Ελένη Κοντογιώργου, Ευτυχία Καραστάθη, Θεόδωρος Χαλκίδης, Νικόλαος Παπαθέου , Θανάσης Δράγιος και για πρώτη φορά ο Μηνάς Σεφεριάδης από το ψηφοδέλτιο του επανεκλεγέντος Προέδρου και οι Ευαγγελία Σταμέλου , Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος, Χριστίνα Μάνδρου, Αλεξάνδρα Αλεξοπούλου, Ελένη Τσερτσιγιάννη και Αργυρώ Σεργάκη από το ψηφοδέλτιο ΠΝΟΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το ένα τρίτο των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου εκλέγονται για πρώτη φορά (Χριστίνα Μάνδρου, Αλεξάνδρα Αλεξοπούλου, Αργυρώ Σεργάκη και Μηνάς Σεφεριάδης).

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x