Επικαιρότητα

Φιλιππίνες: Τουλάχιστον 31 νεκροί από ναυάγιο φέριμπoτ

Τα τρία σκάφη βυθίστηκαν χθες κοντά στο λιμάνι της πόλης Ιλοίλο, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων (μουσώνων) που έπνεαν στην περιοχή.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στους 31 αυξήθηκαν οι νεκροί από την βύθιση τριών φεριμπότ στις Φιλιππίνες, καθώς τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν κι άλλα πτώματα, σύμφωνα με αξιωματούχο της ακτοφυλακής.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι τουλάχιστον 26 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, από την βύθιση τριών μηχανοκίνητων σκαφών στο Στενό Γκουιμαράς, στα ανοιχτά των κεντρικών Φιλιππίνων, όπως μετέδωσε σήμερα, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ( Philippine News Agency -PNA).

Τα τρία σκάφη βυθίστηκαν χθες κοντά στο λιμάνι της πόλης Ιλοίλο, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων (μουσώνων) που έπνεαν στην περιοχή.

Πηγή: www.skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x