Επικαιρότητα

Για μια θέση στη Βουλή: Ο Παπαχριστόπουλος νίκησε τον Κουρουμπλή

Οι κ. Παπαχριστόπουλος και ο πρώην υπουργός κ. Κουρουμπλής διεκδίκησαν για την τέταρτη θέση ως το τέλος, με τη διαφορά να φτάνει μόλις στους πέντε σταυρούς!

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος αναδείχθηκε νικητής επί του Παναγιώτη Κουρουμπλή στο θρίλερ τη Δυτικής Αθήνας στο 100% της ενσωμάτωσης. Αμφότεροι διεκδικούσαν την τελευταία κοινοβουλευτική έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών.

Οι κ. Παπαχριστόπουλος και ο πρώην υπουργός κ. Κουρουμπλής διεκδίκησαν την τέταρτη θέση ώς το τέλος, με τη διαφορά να φτάνει μόλις στους πέντε σταυρούς!

Σημειώνεται ότι ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος προέρχεται από τους ΑΝΕΛ ενώ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είναι πολύ «παλαιότερος» στον ΣΥΡΙΖΑ, αν και προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ. Για την ιστορία στη Β2’ εκλέγονται επίσης για τον ΣΥΡΙΖΑ οι Γιάννης Δραγασάκης, Δημήτρης Βίτσας, Χαρά Καφαντάρη.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x