Επικαιρότητα

Η μητέρα του Χάιμ αποκαλύπτει: «Άλλος βίασε το γιο μου, όχι ο Τσάρλι Σιν»

Σε συνέντευξη που έδωσε η Τζούντι Χάιμ υποστήριξε ότι ο γιος της ήταν «ανοιχτό βιβλίο» και θα ήξερε αν είχε συμβεί κάτι με τον Τσάρλι Σιν, στα γυρίσματα της ταινίας Lucas το 1986

Ο Τσάρλι Σιν αρνείται κατηγορηματικά ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στον 13χρονο Κόρεϊ Χάιμ όταν οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Lucas" ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ηθοποιού, μετά τις καταγγελίες για παιδοφιλία και βιασμό ανηλίκου.


Απάντηση στις καταγγελίες, όμως, έδωσε και η μητέρα του αδικοχαμένου Κόρεΐ Χάιμ.

Σε συνέντευξη που έδωσε η Τζούντι Χάιμ υποστήριξε ότι ο γιος της ήταν «ανοιχτό βιβλίο» και θα ήξερε αν είχε συμβεί κάτι με τον Τσάρλι Σιν, στα γυρίσματα της ταινίας Lucas το 1986.
«Θα ήξερα αν κάτι πήγαινε στραβά με τον Σιν», είτε από μητρικό ένστικτο είτε επειδή θα της το είχε εξομολογηθεί ο γιος της. Η μητέρα του Χάιμ ισχυρίστηκε επίσης ότι κάποιος άλλος άνδρας κακοποίησε το παιδί της κι αυτός δεν ήταν ο πρώην πρωταγωνιστής του Two and a half men. «Πρέπει να σας πω ότι αυτός (…) κακοποίησε τον γιο μου», ακούγεται να λέει η μητέρα του Κόρεϊ Χάιμ.

Ωστόσο το όνομα του άνδρα που η Χάιμ υποστηρίζει ότι βίασε τον ανήλικο Κόρει, δεν αποκαλύπτεται στο τρέιλερ της εκπομπής και δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ακουστεί όταν προβληθεί η συνέντευξη απόψε.

Ο σταρ του τηλεοπτικού "Two And A Half Men" ήταν 19 όταν βρέθηκε στα πλατό με τον 13χρονο τότε Χάιμ το 1986. Οι κατηγορίες για τον Σιν έγιναν από τον ηθοποιό και φίλο του Χάιμ Ντομινίκ Μπράσια στο (συνήθως αμφίβολης εγκυρότητας) tabloid National Enquirer.
Σύμφωνα με τον Μπράσια ο Σιν έδωσε ναρκωτικά στον 13χρονο Χάιμ και τον σοδόμισε. Ο Μπράσιαν ισχυρίζεται στη συνέντευξη του ότι οι Σιν και Χάιμ βρέθηκαν ξανά ερωτικά μετά το περιστατικό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχει ότι τον Σεπτέμβριο του 2016 ο Γκρεγκ Χάρισον κατηγόρησε ότι ο Μπράσια είχε βιάσει τον Χάιμ στην εφηβεία του. Οι καταγγελίες δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα του Πέρεζ Χίλτον, μπλόγκερ με αδυναμία στα άπλυτα των επωνύμων.

«Είναι όλα ψέματα. Νιώθω σοκ όπως και όλοι όσοι διάβασαν τις ψευδείς κατηγορίες εις βάρος μου. Ο Χάιμ ήταν καλός μου φίλος, τον γνώριζα 25 ολόκληρα χρόνια» είπε απαντώντας στην καταγγελία του Χάρισον ενώ πρόσθεσε ότι ο άντρας που κακοποίησε σεξουαλικά τον Χάιμ ήταν μεσήλικας.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x