Επικαιρότητα

Αποκάλυψη: Καταθέτει την Πέμπτη ο φίλος του Μιχάλη που έτρεχαν μαζί

Ενώπιον των Αρχών για να καταθέσει ως μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη θα βρεθεί ο φίλος που έτρεχε δίπλα του, όπως αποκάλυψε η «Έφεση της Τρίτης» στον bwinΣΠΟΡ FM.

Μια σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη αποκάλυψε η «Έφεση της Τρίτης».

Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στην εκπομπή του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, θα καταθέσει στις Αρχές ο άνθρωπος με την κόκκινη μπλούζα που απεικονίζεται να τρέχει δίπλα στον αδικοχαμένο φίλο της ΑΕΚ.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας (που είναι επίσης οπαδός της «Ένωσης» και υπήρξε στενός φίλος του θύματος) εμφανίζεται στα video να προσπαθεί μαζί με τον Μιχάλη ν’ αποφύγουν επίθεση με ρόπαλο, το οποίο είχε καρφιά.

Όσα θα πει λοιπόν στις Αρχές θεωρούνται κομβικά για την υπόθεση, καθώς θα κληθεί να διαλευκάνει τι συνέβη και αν ισχύει κάποια από τις εικασίες που έχουν γίνει επί του σχετικού βίντεο:

Είτε δηλαδή ότι μπορεί να προκάλεσε εκείνος ακούσιο τραύμα στον φίλο του, είτε ότι ο θανάσιμος τραυματισμός του Μιχάλη είχε γίνει νωρίτερα (όπως συμπεραίνεται από βίντεο που έπαιξε στην τηλεοπτική «Δίκη» και δείχνει μονοπάτι αίματος το οποίο ξεκινά πριν από εκείνο το σημείο).

Γι’ αυτόν τον λόγο ο μάρτυρας-κλειδί αναμένεται να ερωτηθεί για τη σχέση του με τον Μιχάλη, αν κρατούσε μαχαίρι, αν αντιλήφθηκε ακούσιο χτύπημα ή αν είδε το μαχαίρωμα του Μιχάλη πριν την καταδίωξή τους.

Εξάλλου τη Δευτέρα θα υπάρξει άλλη μια σημαντική μαρτυρία στην υπόθεση, καθώς θα καταθέσει ο γιος του πρώην προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αχιλλέα Κουρέπη.

Ο συγκεκριμένος (όπως είχε επιβεβαίωσει με ανάρτησή του στο facebook ο πατέρας του) έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και θα υποστηρίξει την κατηγορία της Πολιτικής Αγωγής εναντίον των ήδη προφυλακισμένων.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x