Stoiximan Super League

«Γλύτωσε από θαύμα ο γιος μου»: Συγκλονίζει ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Αχιλλέας Κουρέπης!

Συγκλονίζει η ανάρτηση του Αχιλλέα Κουρέπη, με τον πρώην πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ να αποκαλύπτει ότι ο γιος του έπεσε θύμα της επίθεσης των Κροατών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Θύμα της επίθεσης των Κροατών και Ελλήνων χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια έπεσε ο γιος του Αχιλλέα Κουρέπη, όπως αποκάλυψε ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Μάλιστα, μέσω της σχετικής του ανάρτησης στο facebook, τόνισε ότι το παιδί του γλύτωσε από θαύμα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο γιoς του δέχτηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα από τους χούλιγκανς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ ζήτησε δημόσια «ευχαριστώ» για την βοήθεια όλων των γιατρών.

«Σήμερα βγήκε ο Άρης από το νοσοκομείο μετά από 10 μέρες. Ήταν ο πιο βαρειά τραυματισμένος από τα γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας. Γλύτωσε από θαύμα. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Θεία Πρόνοια, όλο το προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού για την προσοχή και την φροντίδα και όλους εσάς για την αγάπη και την συμπαράσταση σας. Τώρα ξεκινά μιά μακρά περίοδος σωματικής και ψυχικής αποκατάστασης. Στους γονείς του αδικοχαμένου Μιχάλη μπορώ μόνο να ευχηθώ κουράγιο και δύναμη.

Υ.Γ. Βλέποντας το βίντεο του άγριου ξυλοδαρμού του παιδιού μου, πέρα από τον αποτροπιασμό που ένιωσα σαν άνθρωπος και σαν πατέρας, αισθάνομαι σαν Έλληνας μεγάλη ντροπή, που οι 150 Κροάτες χούλιγκανς οι οποίοι διήνυσαν 1400 χιλιόμετρα από την πατρίδα τους για να έρθουν εδώ να δείρουν και να σκοτώσουν, εξοπλίστηκαν με πολεμοφόδια από Έλληνες ομοϊδεάτες τους
», τόνισε χαρακτηριστικά στη σχετική του ανάρτηση.

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Κουρέπη:



Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Τόλια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x