Επικαιρότητα

Η κινεζική αστυνομία εκπαιδεύει... σκίουρους για να εντοπίζουν ναρκωτικά στα σύνορα!

Έξι σκίουροι απαρτίζουν την πρώτη ομάδα κρούσης - Εκπληκτικές επιδόσεις στα τεστ από τα μικρά ζωάκια.

Φτάνεις στα σύνορα της Κίνας, κουβαλάς τις βαλίτσες σου και κατευθύνεσαι στο σημείο του ελέγχου. Περιμένεις να αντικρίσεις κάποιους αστυνομικούς, στη χειρότερη κάποιον εκπαιδευμένο σκύλο. Τότε μένεις με το στόμα ανοιχτό....

Μπροστά σου έχεις έναν... σκίουρο, ο οποίος ελέγχει τις αποσκευές σου! Αν έχεις κρύψει ναρκωτικές ουσίες ή άλλα σκευάσματα, ο σκίουρος τα εντοπίζει και εσύ, μαθαίνεις πώς είναι οι φυλακές στην Κίνα.

Η κινεζική αστυνομία ολοκλήρωσε την εκπαίδευση σκίουρων, για τον εντοπισμό ναρκωτικών στα συνοριακά περάσματα της αχανούς χώρας.

Η πρώτη ομάδα... κρούσης, απαρτίζεται από έξι σκίουρους, οι οποίοι να παρουσιάσουν εκπληκτικά αποτελέσματα και αποδώσουν σημαντικό έργο στη μάχη κατά των ναρκωτικών.



Ο εκπαιδευτής τους, Γιν Τζιν, δήλωσε ότι και οι έξι σκίουροι ανταποκρίθηκαν με εξαιρετικά ποσοστά στα τεστ.

Το ερώτημα που τίθεται, είναι το πότε θα αναλάβουν τις πρώτες αποστολές τους. «Αυτό θα χρειαστεί λίγο χρόνο, καθώς θα χρειαστούν και άλλα τεστ», τόνισε ο Κινέζος εκπαιδευτής.

Σύντομα, λοιπόν, όσοι ταξιδέψουν στην Κίνα, μπορεί να βρεθούν «αντιμέτωποι» με έναν από αυτούς τους σκίουρους-ερευνητές και καλά θα κάνουν να μην επιχειρήσουν να τους ξεγελάσουν...

Πηγή: ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x