Επικαιρότητα

Κοζάνη: Βρήκαν χειροβομβίδες σε... σεντούκι κρυμμένο στη στέγη σπιτιού

Οι χειροβομβίδες ήταν από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Μεταφέρθηκαν από τα Λεύκαρα Σερβίων σε ειδικό σημείο για την εξουδετέρωσή τους.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έκαναν εργασίες σε σπίτι, στα Λεύκαρα Σερβίων, και βρήκαν….χειροβομβίδες σε σεντούκι!

Το συγκεκριμένο περιστατικό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, συνέβη την Πέμπτη το πρωί, όταν εργάτες που εκτελούσαν εργασίες σε παλαιό σπίτι, μαζί με τον ιδιοκτήτη, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι σε ένα παλαιό σεντούκι, στη στέγη του οικήματος, βρίσκονταν παλαιές χειροβομβίδες, με τη χρονολογία τους να υπολογίζεται κοντά στα χρόνια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν 5 πεπαλαιωμένες χειροβομβίδες και 32 πεπαλαιωμένα φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία, με τη σειρά της, ειδοποίησε τον στρατό, κλιμάκιο του οποίου ανέλαβε να μεταφέρει με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα τα παλαιά πυρομαχικά-χειροβομίδες σε απομακρυσμένη περιοχή, αρκετά χιλιόμετρα από τα Λεύκαρα, και να προχωρήσει στην εξουδετέρωσή τους.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x