Επικαιρότητα

Κυκλώνας Ντόριαν: Πέντε νεκροί και 20 τραυματίες στις Μπαχάμες

Πέντε νεκροί είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός των θυμάτων από το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Dorian στις νήσους Abaco στις Μπαχάμες, ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Τρίτης ο πρωθυπουργός Hubert Minnis.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πέντε νεκροί είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός των θυμάτων από το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Dorian στις νήσους Abaco στις Μπαχάμες, ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδος) ο πρωθυπουργός Hubert Minnis.

Άλλοι περίπου είκοσι άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Η ένταση των φαινομένων μειώθηκε ελαφρά, καθώς ο κυκλώνας υποβαθμίστηκε στην Κατηγορία 4 από την Κατηγορία 5 όπου είχε φθάσει στην πεντάβαθμη κλίμακα Σαφίρ-Σίμσον· ωστόσο ο Ντόριαν παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνος για τις Μπαχάμες, καθώς έχει επιβραδύνει σε βαθμό που μοιάζει σαν να έχει σταματήσει πάνω από τη νησιωτική χώρα.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x