Επικαιρότητα

Λαμία: Τριπλή καραμπόλα στην εθνική οδό- Άτομα εγκλωβίστηκαν

Συναγερμός σήμανε σε αστυνομικές και πυροσβεστικές υπηρεσίες στη Φθιώτιδα καθώς στο 121ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Μαρτίνου, υπήρξε καραμπόλα τριών ΙΧ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συναγερμός σήμανε σε αστυνομικές και πυροσβεστικές υπηρεσίες στη Φθιώτιδα καθώς στο 121ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Μαρτίνου, και στο ρεύμα προς Αθήνα, υπήρξε καραμπόλα τριών οχημάτων με έναν τραυματία.

Ο τραυματίας διακομίζεται στο Νοσοκομείο της Θήβας, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν εγκλωβισμένοι άνθρωποι μέσα στις λαμαρίνες και έσπευσαν επί τόπου ειδικές πυροσβεστικές δυνάμεις της ΕΜΑΚ από τη Λαμία για να τους απεγκλωβίσουν.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό έχει αποκατασταθεί.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x