Καλύτερα φαίνεται να είναι το λευκό τιγράκι που βρέθηκε εγκαταλειμμένο στα σκουπίδια, στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.
Η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη μοιράστηκε αισιόδοξα νέα για την κατάσταση της υγείας του, αφού, όπως έγραψε, το άτυχο αιλουροειδές απολαμβάνει τον ήλιο, τρώει με όρεξη και δέχεται τα χάδια των φροντιστών του, όσο παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή.
Μάλιστα, όπως τονίζεται, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες μέσα από βιντεοληπτικό υλικό, προκειμένου να εξακριβωθούν οι υπεύθυνοι της εγκατάλειψής του.
Αναλυτικά, το μήνυμά της: «Απολαμβάνει τον ήλιο που ποτέ πριν δεν είχε δει. Πλένει τα μπροστινά του πόδια. Τα πίσω είναι παράλυτα. Τρώει με όρεξη. Δέχτηκε τα χάδια μας με ευχαρίστηση. Σχεδόν γουργούριζε. Το τιγράκι των σκουπιδιών δίνει τη δική του μάχη να κρατηθεί στη ζωή, την ώρα που η αστυνομία εξετάζει βίντεο από τη στιγμή της εγκατάλειψής του»
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






