Επικαιρότητα

Λήξη συναγερμού για ύποπτο χαρτοφύλακα σε δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι

Η αστυνομία απέκλεισε την κυκλοφορία - Επί τόπου έσπευσαν στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και η Πυροσβεστική - Διαπιστώθηκε ότι ο χαρτοφύλακας περιείχε έγγραφα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ στην αστυνομία, καθώς εντοπίσθηκε ύποπτος χαρτοφύλακας, που είχε αφεθεί από αγνώστους σε παράθυρο κτιρίου επί της οδού Καψάλη 4.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο κτίριο στεγάζεται γνωστή δικηγορική εταιρεία.

Επί τόπου έχουν σπεύσει στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, αλλά και δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Τα στελέχη των ΤΕΕΜ «ακτινογράφησαν» τον χαρτοφύλακα, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν ή όχι σε ελεγχόμενη έκρηξη. Διαπίστωσαν ότι περιείχε έγγραφα και ο συναγερμός έληξε.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x