Επικαιρότητα

Μερακλήδες δύτες έκλεψαν 700 λίτρα παλαιομένης μπύρας από ναυάγιο!

Τα 700 λίτρα μπύρα που ήταν αποθηκευμένα σε σοβιετικό ναυάγιο στην Αργεντινή, έκαναν… φτερά.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που σκαρφίστηκαν μια παρέα ανδρών στη Μαρ ντελ Πλάτα της Αργεντινής. Οι τουλάχιστον… μερακλήδες συνεργοί, φόρεσαν τις καταδυτικές στολές τους, κολύμπησαν 20 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, έφτασαν στο σοβιετικό ναυάγιο που φιλοξενούσε ένα από τα ελάχιστα υποθαλάσσια μουσεία μπύρας στον κόσμο και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, εξαφάνισαν 700 λίτρα μπύρας!

Πιο συγκεκριμένα, τρεις ντόπιοι 45άρηδες της περιοχής ξεκίνησαν πριν μερικά χρόνια να αποθηκεύουν σε μεγάλα ξύλινα βαρέλια την μπύρα που παρήγαγαν και την τοποθετούσαν στο σκουριασμένο ναυάγιο, με σκοπό να παλαιωθεί και να αποκτήσει ιδιαίτερη γεύση. Παράλληλα, συνεργάζονταν με μια σχολή κατάδυσης για να καταφέρουν τον κόσμο ένα βήμα πιο κοντά στο ιδιαίτερο πείραμά τους, κάτι που μάλλον τους κόστισε ακριβά.

Κάποιοι από τους «επισκέπτες» αποδείχτηκαν πολυμήχανοι και με προσεκτικές κινήσεις μέσα στη νύχτα, «εξασφάλισαν» τα αποθέματα μπύρας του για αρκετό καιρό, με τους νόμιμους ιδιοκτήτες να μην μπορούν να πιστέψουν ότι οι κόποι τους χάθηκαν, με την αστυνομία να αναλαμβάνει πλέον την υπόθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x