Επικαιρότητα

Μητσοτάκης: Εφόσον ο Τσίπρας ηττηθεί στις ευρωεκλογές πρέπει να παραιτηθεί

"Λαμβάνω μήνυμα για ισχυρή πολιτική αλλαγή σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Θα είναι μια ευρεία νίκη, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Βέβαιος ότι οι πολίτες θα αποδοκιμάσουν την κυβέρνηση στις ευρωεκλογές της 26ης Μαιου και θα επιβραβεύσουν την ΝΔ εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

"Λαμβάνω μήνυμα για ισχυρή πολιτική αλλαγή σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Θα είναι μια ευρεία νίκη, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις κάλπες οι πολίτες θα αποδοκιμάσουν την κυβέρνηση δήλωσε ο Κυριακός Μητσοτάκης ζητώντας εκ νέου ευρεία και μεγάλη εκλογική νίκη.

Εφόσον ο κ. Τσίπρας ηττηθεί στις ευρωεκλογές πρέπει να παραιτηθεί και να πάει η χώρα σε εκλογές σε 4 εβδομάδες, πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο μέτρο της επαναφοράς της 13ης σύνταξης ο κος Μητσοτάκης σχολίασε πως ο κ. Τσίπρας, δίνει ένα επίδομα με ξεδιάντροπο τρόπο.

«Δεν μπορεί να γίνεται αυτό αν δεν αναπτυχθεί η οικονομία. Θέλω να αυξήσω το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, είπε απαντώντας σε χαρακτηριστική ερώτηση.

«Πρώτη προτεραιότητα είναι για τη ΝΔ η ασφάλεια σε όλη τη χώρα, διεμήνυσε ο κος Μητσοτάκης προσθέτοντας θα επιληφθεί για προμήθεια νέων περιπολικών μέσα σε ένα έτος και αλεξίσφαιρων γιλέκων για τους αστυνομικούς εντός εξαμήνου.

Χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει ελευθερία τόνισε εκτός των άλλων ο κ. Μητσοτάκης.

Αυτοί που τα σπανέ, είπε, στο κέντρο της Αθήνας γνωρίζουν ότι η ΝΔ έχει τη βούληση να σταματήσουν.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x