Στην Ελλάδα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του βακτηρίου της λεγεωνέλλας, όπως είναι το θερμό κλίμα, η συνεχής λειτουργία κλιματιστικών και οι υψηλές θερμοκρασίες για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος ωστόσο προέρχεται κατά τη διάρκεια των περιόδων υπολειτουργίας των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, όπου το νερό των κλιματιστικών παραμένει στάσιμο και ευνοεί την ανάπτυξη του βακτηρίου.
Διαβάστε εδώ τη συνέχεια...
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






