Επικαιρότητα

Ξεκίνησε η μεταφορά των συντριμμιών του ελικοπτέρου που κατέπεσε στην Ψάθα

Διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα στην επαρχιακή οδό, λόγω της μεταφοράς συντριμμιών του ελικοπτέρου που κατέπεσε ενώ επιχειρούσε στην Αττικοβοιωτία.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα στην επαρχιακή οδό Ψάθας-Αλεποχωρίου-Βιλίων, λόγω μεταφοράς συντριμμιών του ελικοπτέρου που κατέπεσε κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς στην Αττικοβοιωτία.

Η διακοπή ισχύει από το ύψος της διασταύρωσης προς Μυτικά και έως το κατάστημα με την επωνυμία «Agora Psatha».

Η κυκλοφορία θα παραμείνει προσωρινά διακομμένη έως την ολοκλήρωση των εργασιών μεταφοράς των συντριμμιών τα οποία θα μεταφερθούν στο Τατόι για έλεγχο.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x