Επικαιρότητα

«Ξηρή καταιγίδα» στην Αττική: Τέσσερις εστίες από κεραυνούς χωρίς βροχή στο Γραμματικό του Μαραθώνα

Στο σημείο επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ παρέχουν συνδρομή από αέρος 2 ελικόπτερα - Κεραυνοί προκάλεσαν φωτιά και στη Βάρη

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή του Γραμματικού στο Μαραθώνα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά ξεκίνησε πιθανότατα από κεραυνό καθώς στην περιοχή παρατηρείται έντονη κεραυνική δραστηριότητα.



Στο σημείο επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ παρέχουν συνδρομή από αέρος 2 ελικόπτερα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι εστίες που προκλήθηκαν είναι τέσσερις και προήλθαν από το φαινόμενο της «ξηρής καταιγίδας», δηλαδή από κεραυνούς που πέφτουν δίχως συνοδεία βροχόπτωσης.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x