Επικαιρότητα

Σαββίδης: «Όλα είναι διαφανή. Περιμένω την εντολή και θα καταβάλω άμεσα την πρώτη δόση»

Δήλωση του Ιβάν Σαββίδη στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Τι είπε για τον Δημήτρη Κοντομηνά και το σενάριο εξαγοράς του «Alpha».

«Δεν έχω εκκρεμότητες. Όσον αφορά τη χρηματοδοτική μου ικανότητα, όλα είναι διαφανή. Περιμένω την εντολή για να καταβάλω αμέσως την πρώτη δόση», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, απαντώντας στο ερώτημα για το πότε θα καταβάλει το αντίτιμο για την εξασφάλιση της τηλεοπτικής άδειας.

Για το αν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού «Alpha», ο κ. Σαββιδης τόνισε: «Από όσο φαίνεται από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του, μάλλον δεν θα διαπραγματευτούμε μαζί του». Και πρόσθεσε: «από όσο κατάλαβα, δεν θα τού επιτρέψουν οι φίλοι του να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Σίγουρα έχει την αγωνία του, αλλά πρέπει να μάθει να χάνει εκτός από το να κερδίζει».

Ο Ιβάν Σαββίδης, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το ΑΠΕ-ΜΠΕ εμφανίστηκε βέβαιος ότι τελικά θα καταφέρει να αγοράσει την τηλεοπτική άδεια. «Αν αποτύχω στη συμφωνία, θα αρχίσω από την αρχή την προσπάθειά μου για την ίδρυση νέου τηλεοπτικού καναλιού» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x