Επικαιρότητα

Θρήνος στη Σάμο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο πριν γίνει πατέρας

Ένας 39χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Σάμο, λίγο πριν γίνει πατέρας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τραγωδία στη Σάμο με θύμα 39χρονο Πατρινό, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο άτυχος άνδρας σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Σάμο και ενώ είχε σηκωθεί να πάει στην δουλειά του.

Σύμφωνα με το Flamis, το μοιραίο τροχαίο συνέβη λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι του. Αυτοκίνητο τύπου βαν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε και παρέσυρε τον 39χρονο δικυκλιστή, ο οποίος κατέληξε στο σημείο του δυστυχήματος.

Ο 39χρονος, ήταν αρραβωνιασμένος και μάλιστα με την σύζυγο του, που κατάγεται από την Σάμο, περίμεναν το πρώτο τους παιδί και ετοιμάζονταν να παντρευτούν.

Ο 39χρονος με καταγωγή από την Πάτρα και τα Τρίκαλα, τα προηγούμενα χρόνια ζούσε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και εργαζόταν ως οδηγός.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x