Επικαιρότητα

Συνελήφθη ο χειριστής του ταχύπλοου που τραυμάτισε λουόμενο στη Γλυφάδα

Στη σύλληψη του 49χρονου ιδιοκτήτη και χειριστή του ταχύπλοου που χθες το απόγευμα τραυμάτισε 32χρονο αλλοδαπό λουόμενο στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, προχώρησε το λιμεναρχείο Σαρωνικού

Στη σύλληψη του 49χρονου ιδιοκτήτη και χειριστή του ταχύπλοου που χθες το απόγευμα τραυμάτισε 32χρονο αλλοδαπό λουόμενο στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, προχώρησε το λιμεναρχείο Σαρωνικού.

Ο κυβερνήτης του σκάφους δήλωσε ότι ενώ βρισκόταν στο σημείο εισόδου της μαρίνας, άκουσε τον 32χρονο να καλεί σε βοήθεια ενώ είχε εμφανή τραύματα σε πολλά σημεία του σώματός του.

'Αμεσα τον περισυνέλεξε και τον μετέφερε στην προβλήτα, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου παραμένει για ιατρική περίθαλψη.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x