Επικαιρότητα

Τραγωδία στα Τέμπη: Ανατριχιαστικό βίντεο με τον απεγκλωβισμό επιβάτη από βαγόνι

Ανατριχιαστική στιγμή, με τον κάμεραμαν του ΣΚΑΪ να μεταφέρει συγκλονιστικές εικόνες με τον απεγκλωβισμό ανθρώπου από βαγόνι και τη μεταφορά του από πυροσβέστες σε ασθενοφόρο!

Η κατάσταση στα Τέμπη, μετά το τραγικό δυστύχημα, με τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών, παραμένει τραγική.

Ήδη, θυμίζουμε, έχουν επιβεβαιωθεί 16 νεκροί, ωστόσο ο αριθμός αυτός εκφράζονται φόβοι πως θα αυξηθεί.

Πρόκειται για μία τραγωδία άνευ προηγουμένου, ενώ αρκετοί είναι οι εγκλωβισμένοι σε τουλάχιστον έξι με επτά βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας. Κάποιοι από τους εγκλωβισμένους δίνουν σημεία ζωής, ενώ κάποιοι άλλοι δεν έχουν καθόλου επικοινωνία με τους διασώστες. Περισσότερα απεγκλωβιστικά εργαλεία έφτασαν στο σημείο, καθώς και στελέχη της ΕΜΑΚ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που είναι ειδικευμένοι σε τέτοιου είδους διασώσεις.

Το ένα τρένο έπεσε και σύρθηκε πάνω στο άλλο δήλωναν οι πυροσβέστες στο σημείο.

Είναι ενδεικτικό ότι τα πρώτα έξι και επτά βαγόνια των δυο τρένων έχουν συνθλιβεί και έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα. «Μοιάζουν σαν φυσαρμόνικα τα μπροστινά βαγόνια», έλεγαν χαρακτηριστικά πυροσβέστες.

Η εκτίμηση για τον τελικό αριθμό των νεκρών σε κάθε περίπτωση είναι απαισιόδοξη.

Την ίδια στιγμή και καθώς οι πυροσβέστες ψάχνουν σε συνθήκες, που θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη, για εγκλωβισμένους, ο κάμεραμαν του ΣΚΑΪ μετέφερε συγκλονιστικές εικόνες με τον απεγκλωβισμό ανθρώπου από βαγόνι και τη μεταφορά του από πυροσβέστες, με τρομερά προσεκτικές κινήσεις, σε ασθενοφόρο! Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σε τι κατάσταση είναι ο άνθρωπος, αλλά ελπίζουμε και ευχόμαστε να είναι καλά.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x