Σε τακτική ανάκριση οδηγούνται τρεις από τους συνολικά 17 υπόπτους που συνελήφθησαν πρόσφατα στη Γαλλία, σε σχέση με την ένοπλη ληστεία εις βάρος της Κιμ Καρντάσιαν.
Όπως ανακοινώθηκε από την εισαγγελία του Παρισιού οι τρεις ελέγχονται για την συμμετοχή τους σε εγκληματική οργάνωση.
Οι 17 άνθρωποι συνελήφθησαν την περασμένη δευτέρα και ανάμεσα τους ήταν και ένας οδηγός, ο οποίος τις μέρες πριν την ληστεία είχε αναλάβει τις μετακινήσεις της Κιμ Καρντάσιαν στη γαλλική πρωτεύουσα.
Υπενθυμίζεται πως η ένοπλη ληστεία έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της 3ης Οκτωβρίου όπου οι δράστες φορώντας κουκούλες και γιλέκα της αστυνομίας εισέβαλαν στο πολυτελές σπίτι της Καρντάσιαν στο Παρίσι.
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






