Επικαιρότητα

Τσίπρας: Έχω ευθύνη απέναντι στη χώρα, πρέπει να λύσω το θέμα της ΠΓΔΜ

Πληροφορίες του κρατικού Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων για το τι ειπώθηκε μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη στη συνάντηση που είχαν το περασμένο Σάββατο
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έχω ευθύνη απέναντι στη χώρα: το μήνυμα αυτό στέλνει ο πρωθυπουργός και είναι η φράση που διατύπωσε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, κατά τη συνάντηση που είχε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυρ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη κυβερνητική πηγή, με την οποία επικοινώνησε το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην ένσταση που, κατά πληροφορίες, έθεσε ο κ. Μητσοτάκης, ότι η κυβέρνηση ανέσυρε το ονοματολογικό με μικροπολιτικούς σκοπούς, αποσκοπώντας στη διάσπαση της ΝΔ, ο κ. Τσίπρας του αντέτεινε: Όσο κάθομαι εγώ στην καρέκλα αυτή (σ.σ. του πρωθυπουργού), έχω ευθύνη στη χώρα και στην ιστορία της.

Ταυτοχρόνως, ο κ. Τσίπρας κατέδειξε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, τη στόχευση, τη δική του και της κυβέρνησης, αναφορικά με τις σχέσεις με την ΠΓΔΜ, λέγοντας: Όσο περνάει από το χέρι μου, θα το λύσω.

Όπως γράφει το κρατικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν πήρε τη σχετική πρωτοβουλία επίλυσης του ζητήματος, ούτε για να διχάσω ούτε για να ενώσω κανέναν, για να προσθέσει: Πρέπει να το λύσω.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x