Τη «δόξα» της Μυκόνου, όπου τουρίστες υποχρεώθηκαν να πληρώσουν τα μαλλιά της κεφαλής τους για 6 καλαμαράκια, φαίνεται ότι ζήλεψε καταστηματάρχης της Ρόδου ο οποίος χρέωσε ένα γκρουπ Βρετανών τουριστών με 82 ευρώ για 8 αναψυκτικά, μεταξύ των οποίων και ένα μιλκσέικ αξίας... 14 ευρώ.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε καφετέρια στην παλιά πόλη και καταγγέλθηκε από τη Βίκι Σκοτ, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τη δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε στην πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου.
Όπως περιγράφει η ίδια «Πήγαμε σε εστιατόριο στην παλιά πόλη για ένα ποτό. Ο λογαριασμός για 8 αναψυκτικά ήταν 82 € - 14 € για ένα μιλκσέικ !!»
‘Όταν η ίδια διαμαρτυρήθηκε, ο καταστηματάρχης της απάντησε «σας ευχαριστώ κυρία».
Η βρετανίδα τουρίστρια επισημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται σε ανθρώπους σαν και αυτόν να «γδύνουν» τους τουρίστες και προτρέπει τους χρήστες του Facebook να μοιραστούν την ανάρτησή της προκειμένου να προστατευτούν από το… «γδύσιμο».
Μάλιστα άγνωστο παραμένει το κατά πόσο ο καταστηματάρχης προχώρησε στην έκδοση απόδειξης, καθώς, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύεται, το τελικό ποσό αναγράφεται σε ένα απλό δελτίο παραγγελίας.
Πηγή: skai.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






