Μοτοσικλέτα

Ερχεται νέο Piaggio Mp3 500

Η νέα, προηγμένη έκδοση του πιο διάσημου και εμπορικά επιτυχημένου τρίτροχου σκούτερ στον κόσμο, πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο της στους δρόμους του Παρισιού.

Το Piaggio Mp3 δημιούργησε με το λανσάρισμά του ένα νέο τμήμα στην αγορά, θέτοντας νέα στάνταρτ στους τομείς της ασφάλειας και της οδηγικής απόλαυσης. Η επιτυχία του Piaggio Mp3, όπως επιβεβαιώνουν τα περισσότερα από 150.000 Mp3 που έχουν πουληθεί παγκοσμίως, οφείλεται εν μέρει στην καινοτομική λύση των δύο μπροστινών ανεξάρτητων και με δυνατότητα κλίσης τροχών, την οποία πρώτος ανέπτυξε και διέθεσε στην αγορά ο κορυφαίος ευρωπαϊκός όμιλος Piaggio, συνδυάζοντας επίπεδα ασφάλειας από τον κόσμο των αυτοκινήτων με πρακτικότητα, ευχρηστία και διασκέδαση που χαρίζει ο κόσμος των δύο τροχών.

Το Piaggio Mp3, το οποίο δικαίως θεωρείται ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον κόσμο των τεσσάρων και δύο τροχών, παρουσιάζεται πλήρως ανανεωμένο για το 2014, με ολοκαίνουργια, κομψή και σπορ σχεδίαση, νέα τεχνικά χαρακτηριστικά και εξαιρετικό πακέτο ηλεκτρονικής διαχείρισης, για μέγιστη ασφάλεια και οδηγική απόλαυση.

«Το τρίτροχο σκούτερ Mp3, του οποίου παρουσιάζεται σήμερα η δεύτερη γενιά, αποτελεί έμβλημα της ικανότητας του ομίλου Piaggio αλλά και της κατεύθυνσης που σκοπεύει να ακολουθήσει ακόμα πιο εντατικά στο μέλλον. Πρόθεσή μας είναι να αναπτύσσουμε εντελώς νέα concepts, όχι μόνο να ανανεώνουμε συνεχώς τις καινοτομίες. Το Mp3 γεννήθηκε από το μηδέν. Το ίδιο συνέβη και με τη Vespa πριν από περίπου 70 χρόνια, αλλάζοντας τον κόσμο της μετακίνησης για πάντα», ανέφερε ο Roberto Colaninno, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Piaggio.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x