Γιώργος Μαζιάς

Εχει δρόμο ακόμη...

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει για την διαφορά που απέκτησε ο Ολυμπιακός, αλλά και για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός κάλυψε δέκα πόντους. Πέντε που ήταν πίσω κι άλλους τόσους που έχει αφήσει πίσω του πλέον τον ΠΑΟΚ. Για να γίνει αυτό χρειάσθηκε το «ερυθρόλευκο» σερί και οι αντίστοιχες απώλειες πόντων του «Δικεφάλου». Είναι το φαβορί; Τόσο όσο ήταν ο ΠΑΟΚ όταν βρέθηκε εκείνος με το αντίστοιχο προβάδισμα.
Εχουν κριθεί τα πάντα; Οχι. Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει την τεχνογνωσία, αλλά τον περιμένει μια δύσκολη σειρά αγώνων. Σε αυτή πρέπει να φανεί ακόμη καλύτερος επιθετικά και το ίδιο συμπαγής αμυντικά. Είναι θέμα του ΠΑΟΚ να μην τα παρατήσει. Με το αβαντάζ που έχει προφανώς και είναι στο χέρι του Ολυμπιακού.
Ο μήνας που ακολουθεί είναι πάρα πολύ δύσκολος με υποχρεώσεις υψηλής δυσκολίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Στο χέρι τους είναι να πετύχουν σε όλες, αλλά δεν θα είναι διόλου εύκολο. Οπως όταν βρέθηκε ο ΠΑΟΚ στο +5 έτσι και τώρα με τους «ερυθρόλευκους» τίποτα ή σχεδόν τίποτα δεν έχει κριθεί. Ο ΠΑΟΚ αν δεν τα παρατήσει μπορεί να επανέλθει, ενώ όλοι τον θεωρούν τελειωμένο.
Σε σχέση με τότε απομένουν λιγότερα παιχνίδια, αλλά είναι όλα κρίσιμα. Ο Ολυμπιακός δείχνει πιο οργανωμένος και συμπαγής, αλλά τα ντέρμπι που ακολουθούν είναι άλλη ιστορία.
Ανατροπές πολλές έχουν γίνει στο φετινό πρωτάθλημα. Για τίποτε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Μπορεί η κατάσταση να μοιάζει απόλυτα υπέρ των Πειραιωτών, αλλά ας περιμένουμε λίγο ακόμη...


Γιώργος Μαζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x