F1

Φέτελ: «Πιστεύω πραγματικά ότι το Μουτζέλο αξίζει να φιλοξενήσει ένα Γκραν Πρι της Formula 1»

Την πεποίθησή του πως το Μουτζέλο αξίζει να φιλοξενήσει αγώνα της Formula 1 εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, μετά από το πρώτο του δοκιμαστικό πριν από την έναρξη της σεζόν.

Χαρούμενος που επέστρεψε ξανά σε μονοθέσιο της Ferrari εμφανίστηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, μετά από την πρώτη του ιδιωτική δοκιμή εν όψει του ξεκινήματος της σεζόν 3-5 Ιουλίου.

Ο τέσσερις-φορές πρωταθλητής της Formula 1, βρέθηκε την Τρίτη (23/6) στο Μουτζέλο, όπου πραγματοποίησε το πρωί μερικούς γύρους με το SF71H, πριν παραδώσει το χώρο στον ομόσταυλό του, Σαρλ Λεκλέρκ, λόγω των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Στο συγκεκριμένο σιρκουί, ο Γερμανός πιλότος είχε να οδηγήσει από το 2012, με τον ίδιο να δηλώνει εντυπωσιασμένος: «Ήμουν ευτυχής που επέστρεψα στο πιλοτήριο μετά από ένα διάλειμμα που ήταν μεγαλύτερο από ό,τι το συνηθισμένο που γίνεται κάθε χειμώνα. Ήμουν επίσης πολύ χαρούμενος που είδα επιτέλους όλα τα παιδιά από την ομάδα. Ήταν υπέροχο να παίρνω ξανά αυτά τα συναισθήματα από ένα μονοθέσιο, πόσω μάλλον όταν το οδηγώ σε ένα τόσο εντυπωσιακό σιρκουί. Πιστεύω πραγματικά ότι το Μουτζέλο αξίζει να φιλοξενήσει ένα Γκραν Πρι της Formula 1. Δεν είχα οδηγήσει εκεί για οκτώ χρόνια, οπότε χρειάστηκα μερικούς γύρους για να συνηθίσω και μετά το απόλαυσα πραγματικά».



Το σιρκουί του Μουτζέλο διοργανώνει από το 1994 αγώνες MotoGP, χωρίς όμως να έχει πραγματοποιήσει ποτέ έως τώρα Γκραν Πρι F1.

Παράλληλα, με το αναθεωρημένο πλέον καλεντάρι της Formula 1 λόγω της πανδημίας, η διοργανώτρια αρχή εξετάζει μια σειρά επιλογών πέρα από τους οκτώ αγώνες που έχουν ήδη ανακοινωθεί, δίχως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να δούμε τελικά για πρώτη φορά Γκραν Πρι στο Μουτζέλο.



Επιμέλεια: Μαντώ Μπερδέ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x