F1

Φέτελ: «Τα πράγματα δε μπορούν να χειροτερέψουν κι άλλο»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι προβληματισμένος με το σαββατοκύριακο που είχε ως τώρα.

Προβληματισμένος για το σαββατοκύριακο που έχει στο Σίλβερστοουν είναι ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο οδηγός της Ferrari πιστεύει ότι τα πράγματα δε μπορούν να γίνουν ακόμα χειρότερα στον αγώνα.

Ο Γερμανός είχε προβλήματα με το μονοθέσιό του στις δύο ελεύθερες περιόδους της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να κάνει λίγα χιλιόμετρα στην πίστα, ενώ στις κατατακτήριες κατάφερε να πάρει μόλις τη δέκατη θέση, την ώρα που ο Σαρλ Λεκλέρ με την άλλη Ferrari ήταν τέταρτος.

«Δε θέλω να κατηγορήσω κανέναν για κακές προθέσεις. Για μένα τα πράγματα δεν ήταν ιδανικά σήμερα. Είχα μεγάλο πρόβλημα στο να βρω το ρυθμό μου. Είμαι αισιόδοξος ότι την Κυριακή η κατάσταση θα είναι καλύτερη. Δε ξέρω πόσο, δε μπορώ να υποσχεθώ τίποτα, αλλά δε μπορεί να χειροτερέψει κι άλλο» δήλωσε ο Φέτελ.

Όταν ρωτήθηκε τι πήγε στραβά στα δοκιμαστικά ο Γερμανός απάντησε: «Για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω. Δυσκολεύτηκα πολύ να βρω τον κατάλληλο ρυθμό, που εδώ είναι σημαντικό. Την Παρασκευή δε τρέξαμε πολύ, δε κάναμε πολλούς καλούς γύρους, και το πρωί του Σαββάτου είχαμε άλλο ένα μικρό θέμα. Οπότε τα πράγματα δεν ήταν ιδανικά, αλλά νομίζω το αυτοκίνητο ήταν εντάξει».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαζαράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x