Γιώργος Πετρίδης

Ιστορική στιγμή για τον Παναθηναϊκό, διασφαλίζει το μέλλον του με το ΟΑΚΑ!

Ο Γιώργος Πετρίδης καταγράφει τις σκέψεις του στο sport-fm.gr για την ιστορική στιγμή της παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 49 χρόνια.

Αν μη τι άλλο, η 3η Μαΐου του 2023 αποτελεί μια ιστορική ημέρα για τον Παναθηναϊκό, αφού εγκρίθηκε ομόφωνα από το ΔΣ του ΟΑΚΑ η σύμβαση της παραχώρησης του κλειστού γηπέδου στον «εξάστερο».

Μπορεί η συγκεκριμένη υπόθεση να πέρασε από… σαράντα κύματα λόγω των εμποδίων που έβαζαν διάφοροι «κακοθελητές», αλλά η «πράσινη» ΚΑΕ έφτασε στον στόχο της και απέκτησε το δικό της «σπίτι». Κι αυτό είναι κάτι που πιστώνεται στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος επέμεινε παρά τις όποιες αντιξοότητες και δικαιώθηκε απόλυτα.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός δεν θα νιώθει πλέον εν μέρει… φιλοξενούμενος στο συγκεκριμένο συγκρότημα και θα μπορεί να εκμεταλλευτεί εμπορικά τους χώρους, κάτι που θα αποφέρει σημαντικά έσοδα στον οργανισμό. Επιπροσθέτως, διασφαλίζει το μέλλον του σε όλα τα επίπεδα, καθώς για τα επόμενα 49 χρόνια θα γνωρίζει ότι διαθέτει το δικό του γήπεδο.

Από ‘δω και πέρα, το «τριφύλλι» θα μπορεί να μετατρέψει το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων σε ένα… Παναθηναϊκό στολίδι. Αυτός είναι και ο στόχος του άλλωστε. Θα μπορεί να το κάνει πιο πράσινο (από τα χρώματα στα καρεκλάκια μέχρι το παρκέ), πιο φιλικό στους οπαδούς του, πιο μοντέρνο και πιο λειτουργικό.

Παναθηναϊκός: Ιστορική στιγμή, διασφαλίζεται με το ΟΑΚΑ

Να γίνει ένας χώρος όπου ο κόσμος δεν θα πηγαίνει μόνο για τις δύο ώρες του αγώνα όπως (κακά τα ψέματα) συνέβαινε μέχρι σήμερα, αλλά θα έχει τη δυνατότητα να περνάει χρόνο και σε άλλες δραστηριότητες στα πέριξ του γηπέδου. Αυτό ειδικά για τις οικογένειες που μεταβαίνουν στο Μαρούσι είναι εξόχως σημαντικό.

Για τα επόμενα 49 χρόνια λοιπόν, ο «εξάστερος» θα κατοικοεδρεύει στο ΟΑΚΑ, ένα κλειστό με το οποίο συνδέθηκε από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 και έχει φροντίσει να μεγαλώσει γενιές και γενιές και φιλάθλων. Ένα γήπεδο όπου φιλοξενήθηκαν και μεγαλούργησαν (κάποια από) τα σπουδαιότερα αστέρια στην ιστορία του τμήματος και επιτεύχθηκαν μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της πιο επιτυχημένης ομάδας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού…

Κλείνοντας, ας ελπίσουμε να μην υψωθούν άλλα «περίεργα» εμπόδια (στην Ελλάδα ζούμε…) πριν από τις υπογραφές της σύμβασης. Εδώ που φτάσαμε, δεν υπάρχει γυρισμός και δεν αντέχεται άλλη καθυστέρηση. Ευχόμαστε αυτή η ημέρα να αποτελέσει την απαρχή για την επιστροφή της ομάδας στην κανονικότητα και να είναι το εφαλτήριο για να σβηστεί η «μαύρη» και σκοτεινή τριετία που όλοι βιώνουμε.

Και σίγουρα, οι θεμελιωτές της «πράσινης» δυναστείας, ο Παύλος, ο Θανάσης και όλοι όσοι έβαλαν το λιθαράκι τους για να γίνει «εξάστερος» ο Παναθηναϊκός, θα νιώθουν υπερήφανοι αυτή τη μέρα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x