Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Παρασκευή στις 20:00 την ουγγρική ομάδα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του πρώτου ομίλου.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε τα εξής: «Μετά από τρία νικηφόρα παιχνίδια ταξιδεύουμε στο Ζόλνοκ με τον αντίπαλό μας να θέλει πολύ τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, όπως κι εμείς. Και οι δυο ομάδες είμαστε αλλαγμένες σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, αλλά τα χαρακτηριστικά μας δεν έχουν αλλοιωθεί.

Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι που θα κριθεί στην άμυνα και στην σωστή διαχείριση των καταστάσεων που θα διαμορφωθούν. Θέλω από τους παίχτες μου να παίξουν χωρίς πίεση και με πολύ πάθος για τη νίκη».

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς τόνισε πως: «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι αυτό με τη Ζόλνοκ. Αν θέλουμε να βρεθούμε στο τέλος των 14 αγώνων για τον όμιλο, στις πρώτες δυο θέσεις πρέπει να νικήσουμε εκτός έδρας, τουλάχιστον, έναν ή δυο δυνατούς αντιπάλους, ένας εκ των οποίων είναι η Ζόλνοκ.

Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, έχουμε ξαναπαίξει εκεί μέσα και γνωρίζουμε πόσο δυνατή είναι η Ζόλνοκ στην έδρα της και θα αγωνιστούμε για το καλύτερο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube