sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Γιαννίκης vs Παράσχος: Η παράδοση δείχνει... διπλό

Αργύρης Γιαννίκης και Γιώργος Παράσχος θα τεθούν απόψε για τρίτη φορά αντιμέτωποι στην Super League, στο ΑΕΚ-Ατρόμητος. Η προϊστορία ευνοεί τους φιλοξενούμενους.

Ανήκουν σε δύο εντελώς διαφορετικές γενιές προπονητών. Ο μεν μόλις 41 ετών, βρίσκεται στην αρχή μιας πολύ ελπιδοφόρας καριέρας, ο δε στα 68 του έχει καταθέσει κατ' επανάληψη τα διαπιστευτήριά του.

Αργύρης Γιαννίκης και Γιώργος Παράσχος θα τεθούν απόψε για τρίτη φορά αντιμέτωποι στην Super League, στο ΑΕΚ-Ατρόμητος (20:30). Πέρσι ήταν αντίπαλοι σε δύο αναμετρήσεις, από τους πάγκους του ΠΑΣ Γιάννινα και του Απόλλωνα Σμύρνης αντίστοιχα. Ιδιαιτερότητα; Και στις δύο αναμετρήσεις επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι.

Για την περσινή πρεμιέρα της Super League, στις 21 Οκτωβρίου του 2020, ο ΠΑΣ είχε νικήσει με 2-1 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Ο Παμλίδης με κεφαλιά στο 44' μετά από οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Κρίζμαν είχε ανοίξει το σκορ, ενώ στο τρίτο λεπτό καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με φοβερή ενέργεια και ασίστ του Πίρσμαν στον Ελευθεριάδη ήρθε το 0-2. Ο Ιωαννίδης στο 81' με κοντινό πλασέ είχε διαμορφώσει το τελικό σκορ.



Ο Απόλλων πήρε το αίμα του πίσω για την 14η αγωνιστική, στις 3 Ιανουαρίου 2021, νικώντας με 3-1 στα Γιάννενα. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 7' με αυτογκόλ του Λισγάρα μετά από κεφαλιά-γύρισμα του Κρίζμαν. Στο 41' ο Ιωαννίδης κέρδισε πέναλτι από τον Παντελάκη και ο Φατιόν ισοφάρισε σε 1-1. Στο 72' ο Ιωαννίδης από τη λάθος έξοδο του Χουτεσιώτη στον βαρύ αγωνιστικό χώρο έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, που εδραίωσαν τη νίκη τους στο 83' με τον Τσιλούλη,

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x