Γερμανία

Γιατί ο Γκέτσε επέλεξε τη Μπάγερν;

Τους λόγους που οδήγησαν τον πελάτη του στην επιλογή να μεταγραφεί στη Μπάγερν Μονάχου εξήγησε ο μάνατζερ του Μάριο Γκέτσε, Βόλκερ Στρουθ.

Είναι το νέο μεγάλο ταλέντο του γερμανικού ποδοσφαίρου. Για τα… μάτια του – και όχι μόνο – η Μπάγερν Μονάχου δαπάνησε 37 εκατ. ευρώ, προκειμένου να τον πάρει από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Μια μεταγραφική κίνηση που προκάλεσε αίσθηση στη Γερμανία, αλλά και σε όλη την Ευρώπη και οδηγεί τον Μάριο Γκέτσε στη Βαυαρία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο μάνατζερ του νεαρού ποδοσφαιριστή, Βόλκερ Στρουθ, μίλησε στη «Bild» και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο πελάτης του επέλεξε να μεταγραφεί στην ομάδα του Μονάχου. «Το θέμα δεν ήταν οικονομικό, όπως διάβασα. Αν ο Γκέτσε ήθελε να κερδίσει περισσότερα χρήματα, θα είχε επιλέξει τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία του πρόσφερε συμβόλαιο με υψηλότερες αποδοχές. Αυτό που κέρδισε τον πελάτη μου ήταν το πλάνο της Μπάγερν Μονάχου, το οποίο του εξασφαλίζει μεγαλύτερη επαγγελματική εξέλιξη. Ο Μάριο είναι μόλις 20 ετών και πρώτη του προτεραιότητα δεν είναι τα χρήματα, αλλά η καριέρα του», τόνισε ο Στρουθ.

Αυτός, πάντως, που επέμενε για την απόκτηση του Μάριο Γκέτσε ήταν ο νέος προπονητής της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρντιόλα, όπως τόνισε ο μάνατζερ. «Ο Γκουαρντιόλα από την αρχή επέμενε στην απόκτηση του Γκέτσε. Τον ζήτησε με πάθος, γιατί τον θεωρεί σπουδαίο ταλέντο. Αν ο Πεπ δεν ήθελε τον πελάτη μου, δεν θα γινόταν καμία κίνηση από τη μεριά της Μπάγερν Μονάχου», επισήμανε ο Βόλκερ Στρουθ.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x