F1

Γκασλί: «Δυσκολεύομαι να το συνειδητοποιήσω»

Ο Πιέρ Γκασλί πήρε μια νίκη-έκπληξη στη Μόντσα και δε μπορεί να το πιστέψει.

Απίστευτο είναι για τον Πιέρ Γκασλί το γεγονός ότι κέρδισε αγώνα της Formula 1. Ο Γάλλος πήρε τη νίκη σήμερα στο ιταλικό γκραν πρι και δε μπορεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη.

«Είναι απίστευτο. Ήταν ένας τρελός αγώνας. Εκμεταλλευτήκαμε την κόκκινη σημαία. Το μονοθέσιο ήταν γρήγορο εκεί έξω, γιατί είχαμε ένα πολύ γρήγορο μονοθέσιο πίσω μας» δήλωσε ο οδηγός της AlphaTauri.

Ο Γκασλί, που έχασε πέρυσι τη θέση του στη Red Bull, δεν έβαλε το κεφάλι κάτω και τώρα κατάφερε να κερδίσει και το πρώτο του γκραν πρι, και δε μπορούσε να το πιστέψει. «Έχω περάσει τόσα πολλά τους τελευταίους 18 μήνες. Το πρώτο μου βάθρο πέρυσι με την AlphaTauri, δε μπορούσα να το πιστέψω, και τώρα η πρώτη μου νίκη στη Μόντσα. Δυσκολεύομαι να το συνειδητοποιήσω» είπε ο Γάλλος.

Τέλος ο Γκασλί ευχαρίστησε την ομάδα που του χάρισε αυτή την πρώτη νίκη στην F1: «Αυτή η ομάδα έχει κάνει τόσα πολλά για μένα. Μου έδωσαν την πρώτη μου ευκαιρία στην F1, μου έδωσαν το πρώτο μου βάθρο. Τώρα μου δίνουν την πρώτη μου νίκη. Είναι τρελό. Δε μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά, όλους από την AlphaTauri και τη Honda».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαζαράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x