F1

Άπιαστος ο Χάμιλτον, πήρε την pole position και ξεκινάει πρώτος στο Sprint!

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν… πιανόταν και πήρε την pole position, ξεκινώντας πρώτος στο αυριανό Sprint στο Γκραν Πρι της Βραζιλίας. Δεύτερος ο Φερστάπεν, αλλά δεν μπορούσε να τον πλησιάσει.

Τους έκανε… πλάκα ο Λιούις Χάμιλτον! Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έδειξε ποιος είναι και γιατί έχει ακόμη πιθανότητες να ματσάρει τη διαφορά από τον Φερστάπεν και να… κλέψει τον τίτλο! Ο Χάμιλτον ήταν άπιαστος στις κατατακτήριες δοκιμές της Βραζιλίας, πήρε με άνεση την pole position και θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση στο Sprint του Σαββάτου!

Πίσω του, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Μαξ Φερστάπεν που δεν μπορούσε να τον πλησιάσει ούτε με… αίτηση και αρκέστηκε στη δεύτερη θέση, με τους Μπότας, Πέρες να βρίσκονται στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης. Οι Γκασλί, Σάινθ, Λεκλέρ, Νόρις, Ρικιάρντο, Αλόνσο συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.

Στο αυριανό sprint υπενθυμίζεται πως ο νικητής θα πάρει τρεις βαθμούς, ο δεύτερος δύο και ο τρίτος έναν, ενώ θα καθοριστεί και η σειρά εκκίνησης στο Γκραν Πρι της Κυριακής, με τον Χάμιλτον να υπενθυμίζεται πως έχει τιμωρηθεί με ποινή πέντε θέσεων και η καλύτερη θέση που μπορεί να εκκινήσει είναι η 6η.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x