F1

Η F2004 είναι πολύ ακριβή ακόμα και για τον Φέτελ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είχε προσπαθήσει να αγοράσει τη Ferrari F2004 του Μίκαελ Σουμάχερ αλλά ήταν πολύ ακριβή.

Μια Ferrari F2004 είχε εξομολογήθηκε ότι είχε προσπαθήσει να αγοράσει ο Σεμπάστιαν Φέτελ, αλλά δε το έκανε γιατί ήταν πολύ ακριβή.

Η F2004 είχε δώσει το 7ο πρωτάθλημα στον Μίκαελ Σουμάχερ, που νίκησε 13 από τους 18 αγώνες του 2004, κι ο Ρούμπενς Μπαρικέλο πήρε άλλες 2 νίκες, κάνοντας το μονοθέσιο ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία της F1.

Μια F2004 βρέθηκε στο Μουτζέλο για να την οδηγήσει ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ, Μικ, ως εορτασμό για τα 1000 γκραν πρι της Ferrari, και ο Φέτελ δεν έχασε ευκαιρία να τη θαυμάσει.

«Είναι το αγαπημένο μου αυτοκίνητο. Αν κοιτάξεις τα δικά μας αυτοκίνητα, είναι πολύ μεγαλύτερα τώρα. Προφανώς έχουμε πολύ περισσότερη κάθετη δύναμη, αλλά αυτό το αυτοκίνητο είναι 160-170 κιλά πιο ελαφρύ από τα δικά μας, οπότε έχει μεγάλη διαφορά» δήλωσε ο Φέτελ.

Στη συνέχεια ο Μαρκ Γουέμπερ τον ρώτησε αν έχει στην κατοχή του μονοθέσια από εκείνη την εποχή και ο Γερμανός απάντησε: «Υπήρχε αυτό, όχι ακριβώς αυτό, αλλά από την ίδια χρονιά προς πώληση, αλλά ήταν πολύ ακριβό. Είναι ένα απίστευτο μονοθέσιο.»

Φυσικά το μονοθέσιο δεν έμεινε ασχολίαστο και από τον Σαρλ Λεκλέρ. «Δείχνει πολύ ωραίο. Αλλά κυρίως ακούγεται ωραία σε σχέση με ό,τι έχουμε τώρα. Είναι ένα μέρος της ιστορίας της Ferrari, ένα πολύ ξεχωριστό μέρος και είναι όμορφο. Είχα την ευκαιρία να οδηγήσω μια φορά το μονοθέσιο του 2003, ποτέ του 2004, αλλά ελπίζω ότι θα έχω την ευκαιρία στο μέλλον» δήλωσε ο Μονεγάσκος.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαζαράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x