Πόλο

Δεληγιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δεν θα πάμε να το ευχαριστηθούμε, αλλά για το τρόπαιο»

Στη μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης του Απόλλωνα Σμύρνης στον τελικό του Challenger Cup αναφέρθηκε ο Νίκος Δεληγιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πάμε να το διεκδικήσουμε»! Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Νίκος Δεληγιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την επομένη της πρόκρισης στον τελικό του Challenger Cup στο Πόλο.

«Ήμασταν πιο έτοιμοι και πιο διαβασμένοι σε σχέση με το πρώτο ματς. Στο πρώτο ματς παίξαμε υποφερτά και χάσαμε στο τέλος με ένα τραγικό λάθος που κάναμε. Χτες ήμασταν πιο έτοιμοι και ψυχολογικά. Δεν ήταν τόσο η ποιότητα της ομάδας που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, αλλά το γεγονός ότι τα παιδιά που έχουμε δεν ήταν τόσο μπαρουτοκαπνισμένα. Μας βάρυνε αρκετά το γεγονός ότι ξαφνικά βρεθήκαμε να είμαστε φαβορί για πρόκριση σε έναν τελικό Ευρώπης. Ρίξαμε μεγάλη δουλειά. Έχουμε δημιουργήσει μία δυνατή έδρα και αυτές τις εικόνες είχαμε στο μυαλό μας όταν ήρθαμε εδώ. Θυμίζει Ιταλία δεκαετίας του ’90», ανέφερε για τη νίκη επί της Τενερίφης, μιλώντας στον Γιώργο Θαναηλάκη και στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό».

Για τον τελικό σχολίασε: «Είναι μία καλή ομάδα η Τεράσα, είναι επόμενο επίπεδο. Δεν είμαστε το φαβορί πλέον, είναι η Τεράσα, αλλά έχουμε αρκετές πιθανότητες. Δεν θα πάμε να το ευχαριστηθούμε, αλλά θα πάμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».

Για το πλάνο λειτουργίας του Απόλλωνα σχολίασε: «Λειτουργούμε σε πρότυπα που είναι ζηλευτά για κάθε οργανισμό. Δεν χρειάζονται σπατάλες και εντυπωσιασμοί. Θέλει λίγο λίγο. Πρώτα το Challenger, μετά το Europe Cup, μετά ίσως το Champions League».

Για τη μάχη στο πρωτάθλημα, σχολίασε: «Στο πρωτάθλημα όλα είναι ανοιχτά, είναι πολύ δυνατό και συναρπαστικό. Εκτός από τον Ολυμπιακό, όλοι νικάνε όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x